19 Mayıs 2024
  • Bursa23°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

BURSA'DA BÜYÜK ÇİLE...

Trafik durma noktasına geldi

Bursa'da büyük çile...

01 Mayıs 2017 Pazartesi 17:13

Bursa trafiği sürücüleri çileden çıkarmaya devam ediyor. Yetersiz yol ve caddeler nedeniyle neredeyse günün her saati kilitlenen trafik çilesi toplantı ve miting benzeri herhangi bir etkinlikte adeta durma noktasına geliyor.
 
 
UZUN KUYRUKLAR VATANDAŞI ÇİLEDEN ÇIKARDI
 
Bursa'da trafik çilesi nedeniyle psikolojilerinin bozulduğunu dile getiren Bursalı vatandaşlar; "evden işe işten eve gidemez duruma geldik. Trafikte saatler geçirir durumdayız. Toplu ulaşım aracı kullanalım desek o daha bin beter. Bursa'yı yöneten akıl maalesef sınıfta kalmıştır. İstanbul bile 20 milyonluk nüfusuyla trafik sorununu çözmüşken Bursa ne yazıık ki başarısız yöneticiler nedeniyle yaşanılmaz hale düşürülmüştür." diye yerel yöneticilere tepki gösterdiler.
 
TATİLCİLER TUZ BİBER OLDU
 
Hafta sonunun 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile birleşmesini fırsat bilerek Edremit Körfezi ve İzmir'e giden tatilciler, Bursa-İzmir karayolunun Bursa istikametinde trafik yoğunluğuna neden oldu.
 
Bursa-İzmir karayolunda tatilcilerin oluşturduğu yoğunluk nedeniyle trafik akışında zaman zaman aksamalar yaşanıyor.
 
Trafik yoğunluğuna, Mustafakemalpaşa girişinde yapım çalışması nedeniyle yolun tek şeride düşürülmesi de eklenince araçlar kilometrelerce kuyruk oluşturdu.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet