20 Eylül 2024
  • Bursa25°C
  • İstanbul24°C
  • Ankara24°C

BURSA'DA BUGÜN VE YARINA DİKKAT!

Sıcaklık bunaltacak!

Bursa'da bugün ve yarına dikkat!

25 Temmuz 2017 Salı 09:22

Bir önceki hafta büyük sellere neden olan yağışlı hava geride kaldı. Bursa'da dün etkisini arttıran sıcaklıklar bugün ve yarın daha da bunaltacak.
 
Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimleri ile Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan ve Ağrı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
 
HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde önemli bir değişiklik beklenmiyor. Bursa'da ise bugün ve yarın etkisini iyice atıracak sıcaklıkların 40 dereceye kadar ulaşması bekleniyor.
 
RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile zamanla Güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.
 
BÖLGELERİMİZDE HAVA
 
MARMARA
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.
 
BURSA °C, 38°C
Parçalı ve az bulutlu
 
ISTANBUL °C, 32°C
Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu
 
EGE
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
 
AKDENİZ
Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
 
BATI KARADENİZ
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
 
ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin ve Ordu çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
DOĞU ANADOLU
Az bulutlu ve açık, kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ardahan ve Ağrı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
DIYARBAKIR °C, 40°C
Az bulutlu ve açık
GAZİANTEP °C, 38°C
Az bulutlu ve açık
KİLİS °C, 39°C
Az bulutlu ve açık
SIIRT °C, 39°C
Az bulutlu ve açık
 
DENİZLERDE HAVA
 
Fırtına beklenmiyor.
 
MARMARA
Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), öğle saatlerinde 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.
 
KARADENİZ
Hava Durumu: Batısı az bulutlu, doğusu parçalı bulutlu ve öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğudan, Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
 
EGE
Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m; güneyinde 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.
 
AKDENİZ
Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı Akdeniz’de güney ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), doğusu güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, doğusu 1,0 ila 2,0m; Görüş: İyi.
 
VAN GÖLÜ
Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgar: Batı ve kuzeybatı, zamanla güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet