20 Eylül 2024
  • Bursa22°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara21°C

BURSA'DA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Şemsiyenizi almadan dışarı çıkmayın!

Bursa'da bugün hava nasıl olacak?

20 Mart 2017 Pazartesi 10:02

Bursa'da bugün hava sıcaklığı en yüksek 16 derece olarak ölçülüyor. Meteoroloji yetkilileri yağmur beklendiğini bildirdi. Yer yer sis ve pus da etkisini göstermekte.
 
Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 16 dereceye çıktı.
 
Meteoroloji yetkilileri yer yer yağmur beklendiğini bildirdi.
 
Kentin bazı bölgelerinde sis ve pus da yüzünü gösterdi.
 
Sıcaklık yarın 20 dereceye yükselecek.
 
Hafta sonuna kadar termometrelerin 19-20 derece seviyelerinde olması öngörüldü.
 
Yarından itibaren yağış beklenmiyor.
 
 
METEOROLOJİK GÖRÜNÜM
 
Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Afyon ve Isparta çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde olacak yağışların, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Anadolu'nun doğusunda sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte Ege bölgesi ve iç kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
 
HAVA SICAKLIĞI: Kuzeydoğu kesimlerde 3 ila 5 derece azalacağı, batı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
 
RÜZGAR: Genellikle batı ve kuzeybatı, Marmara ile zamanla Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz kıyıları ile Malatya ve Elazığ çevrelerinde yer yer kuvvetlice (30- 50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.
 
BÖLGELERİMİZDE HAVA
 
MARMARA
 
Parçalı ve çok bulutlu, Kocaeli, Sakarya, Bilecik çevreleri, Bursa'nın doğu ilçeleri ile akşam saatlerinde İstanbul çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde güney kesimlerinde yer yer hafif sis ve pus hadisesi bekleniyor.
 
 
BURSA °C, 16°C
 
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğu ilçeleri sağanak yağışlı.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet