07 Mayıs 2024
  • Bursa17°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara14°C

BURSA'DA BIÇAKLI SALDIRI!

Bacağından yaralandı...

Bursa'da bıçaklı saldırı!

21 Şubat 2019 Perşembe 15:10

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan Osman F. (32), arasında husumet olduğu öne sürülen Mustafa A.'yı (30) bıçakla bacağından yaraladı. Osman F. olay yerinden kaçarken, yaralanan Mustafa A. belindeki kemeri çıkararak, kankaybını önlemek için bacağını sıktı. Bu anlar güvenlik kamerasına da yansıdı.

Bursa haber...

Olay, Adnan Menderes Bulvarı Adliye binası karşısında meydana geldi. Yolda karşılaşan Osman F. ile Mustafa A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Osman F. belinden çıkardığı bıçakla Mustafa A.’yı cadde üzerinde kovalamaya başladı. Osman F., yakaladığı Mustafa A.’yı sağ bacağından bıçakladı ve plakası belirlenemeyen bir otomobile binerek kaçtı.

BURSA'NIN INEGOL ILCESINDE MEYDANA GELEN OLAYDA OSMAN F.(32), HUSUMETLISI MUSTAFA A.(30)’ BICAKLA BACAGINDAN YARALADI. YARALI SAHIS BELINDEKI KEMERI CIKARTARAK BICAK YARASINA MUDAHALE ETME ANLARI GUVENLIK KAMERASINA SANIYE SANIYE YANSIDI - FOTO: BURSA - DHA

Bursa haber...

Yaralanan Mustafa A. ise belindeki kemeri çıkararak, bacağına turnike yaptı.

BACAGINDAN YARALANAN MUSTAFA A. KANI DURDURMAK ICIN KEMERLE BACAGINI SIKTI. FOTO BURSA/ DHA

Bu anlar güvenlik kamerasına ile görüntülendi. Aşırı kan kaybettiği belirtilen Mustafa A., özel bir araçla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Osman F. olaydan bir süre sonra karakola giderek teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

BACAGINDAN YARALANAN MUSTAFA A. KANI DURDURMAK ICIN KEMERLE BACAGINI SIKTI. FOTO BURSA/ DHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet