14 Mayıs 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara10°C

BURSA'DA AMBULANS SKANDALI!

Ambulans beklerken canından oluyordu

Bursa'da ambulans skandalı!

08 Haziran 2017 Perşembe 14:26

Bursa’da kalp krizi geçiren bir kişi 30 dakika ambulansın gelmesini bekledi. Ambulansın geç gelmesine vatandaşlar tepki gösterdi.
 
Gemlik'te meydana gelen olay, iddiaya göre şöyle gelişti: Gemlik Belediyesi eski CHP Meclis Üyesi Zafer Ülgen, Gemlik saat kulesinin karşısındaki bankta fenalaşarak, yere yığıldı. Çevredeki yurttaşlar, kalp krizi geçirdiğinden şüphelendikleri Zafer Ülgen’e müdahale etmesi için 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Ancak beklenen ambulans bir türlü gelmedi. Bunun üzerine olay yerinde bulunan daha önce sağlık eğitimi almış bir kişi tarafından Ülgen’e kalp masajı yapıldı. Yapılan müdahale sonrasında da ambulansın gelmemesi üzerine Ülgen, sivil bir araçla Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Beklenen ambulans ise, Ülgen’in özel araçla hastaneye götürülmesinin üzerinden 10 dakika geçtikten sonra gelebildi.
 
Ambulansın geç gelmesine tepki gösteren yurttaşlar, "30 dakikadan fazla ambulans bekledik. Maalesef gelmedi. Gemlik’te ambulans bulunmadığından, Orhangazi’den ambulans gönderildiği söylendi." diye konuştular.
 
 
BURSA'YA SEVK EDİLDİ
 
Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahale sonrası kalbi çalıştırılan Zafer Ülgen’in yakınları hastaneye akın etti. Ülgen, daha kapsamlı yoğun bakım ünitesinde tedavi görmek üzere Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi’ne sevk edildi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet