28 Nisan 2024
  • Bursa17°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara21°C

BURSA İÇİN 'SARI' UYARI!

Meteoroloji, şiddetli fırtına uyarısında bulundu...

Bursa için 'sarı' uyarı!

23 Ocak 2021 Cumartesi 20:58

Meteoroloji, Bursa'da yarın şiddetli fırtına beklendiğine dikkat çekerek, 'Sarı' uyarı verdi. Bursa Valiliği de, vatandaşları şiddetli fırtına konusunda uyararak, tedbirli olmalarını istedi.

Bursa haber...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıya göre; Bursa'da yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgar (40-61 km/saat) ve yer yer fırtına (61-74 km/saat) beklendiği bildirildi.

Meteoroloji'den  yapılan açıklamada, "Yarın sabah (24.01.2021) saatlerinden itibaren rüzgarların; Kuzey Ege ile Marmara’nın güney ve batısında, güney ve güneybatı yönlerinden kuvvetli rüzgar (40-61 km/saat) ve yer yer fırtına (61-74 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi.

BİR UYARI DA VALİLİKTEN 

Bursa Valiliği de, yazılı bir açıkalama yaparak, vatandaşları şiddetli fırtına konusunda uyardı. Valilikten yapılan açıklamada, "Meydana gelebilecek soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." uyarısı yapıldı.

Meteoroloji, Bursa'da yarın şiddetli fırtına beklendiğine dikkat çekerek, 'Sarı' uyarı verdi.   

BURSA HAVA DURUMU:


 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet