10 Mayıs 2024
  • Bursa20°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara21°C

BURSA EMNİYET MÜDÜRÜ: İLK İŞİMİZ TRAFİK

Osman Ak göreve başladı

Bursa emniyet müdürü: ilk işimiz trafik

05 Eylül 2017 Salı 23:01

ADANA'dan Bursa'ya atanan Emniyet Müdürü Osman Ak, Bursa'nın büyük ve gelişmiş bir şehir olduğunu belirterek, görevlerinin trafiğe çözüm olduğunu söyledi.
 
İçişleri Bakanlığı'nca Adana Emniyet Müdürlüğü'nden Bursa'ya atanan Osman Ak, İl Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek yeni görevine başladı. Emniyet Müdürü Osman Ak'ı, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, emniyet amirleri ve polisler, törenle karşıladı. Daha sonra makamına geçen Emniyet Müdürü Osman Ak, "Bursa'mıza hizmet etmek için buradayız. Zaten arkadaşlar gerekli çalışmaları yapıyorlar. Ancak tabii bir kısım eksikler mutlaka vardır.
 
Bunları da hep beraber, gerek emniyet camiası, gerek STK'lar ve Bursa'nın ileri gelenleri ve sizlerle birlikte halledeceğiz. Buraya gelirken ilk gördüğüm, trafik sorunu. Öncelikle Bursa'daki trafik sorunundan başlayacağız. Narkotik ve asayiş konuları ile ilgili bilgim var. Karınca kararınca bir şeyler yapmaya çalışacağız. Ben stajımı Bursa'da yapmıştım, Bursa bu kadar büyük ve gelişmiş değildi. Bursa benim için başka bir şehir'' dedi.
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet