17 Mayıs 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

BURSA BÜYÜKŞEHİR'DE 'DAMAT SALTANATI' İDDİASI!

Aktaş ailesinin damadı Fetullah Bingül’ün keyfi uygulamalarına dikkat çekildi...

Bursa Büyükşehir'de 'damat saltanatı' iddiası!

11 Şubat 2020 Salı 22:33

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan “damat saltanatı” iddiası ortalığı karıştırdı. Başkan Alinur Aktaş’ın ablasının damadı olan Fetullah Bingül’ün kişisel harcamalarını belediyeye ait şirketten ödediği, makam odasına kendisine özel duşakabin ve tuvalet yaptırdığı öne sürüldü.

Bursa haber…

Odatv’den Rabia Deniz’in haberine göre; Bursa’daki bazı gazetecilere  gönderilen e-postalarda, belediye iştiraklerinden Tarım A.Ş.’nin Genel Müdürü Fetullah Bingül’ün keyfi uygulamalarına dikkat çekildi.

İddiaya göre, Fetullah Bingül fuar ziyareti, araştırma gibi bahanelerle sürekli harcırah alarak yurt içi ve yurt dışı gezilerde bulunuyor, şahsi telefon faturasını şirketten ödetiyor, makam odasına kendisine özel duşakabin, tuvalet, ses yalıtımlı duvar bölmeleri yaptırıp seramik, yapay bitkilendirme, ışıklı özel armatürlerle süsletiyor.

İNEGÖL’DEN BURSA’YA 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın ablasının damadı olan Fetullah Bingül, 2016-2017 yıllarında İnegöl Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ve İnegöl Çiftçi Malları Koruma Meclisi başkanlığında görev yaptı. 2017 Aralık ayında Tarım A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi, 2018 Nisan ayı itibariyle de kuruma genel müdür olarak atandı.

Bingül’ün aynı zamanda göreve geldiğinde önceki genel müdürün kullandığı beyaz renkli Jetta marka makam aracını siyah renkli Passat ile değiştirdiği de iddialar arasında yer aldı.

Haberde, sözkonusu haracamalara ilişkln belgelere de yer verildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet