14 Ekim 2024
  • Bursa22°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C

BURSA BAKIŞ YAZDI VALİLİK HAREKETE GEÇTİ!

Ekmek zammı ile ilgili flaş gelişme

Bursa bakış yazdı Valilik harekete geçti!

04 Ekim 2018 Perşembe 17:53

Bursabakış.com'un dün gündeme getirdiği Bursa'daki ekmek zammı ile ilgili Valilik devreye girdi. Bursa Valiliği ekmek fiyatlarındaki zammın geri alındığını duyurdu. Buna göre Bursa'da (5 Ekim'den itibaren) 250 gr ekmek 1.25 TL'den satılacak.

Bursa haber...

İstanbul ve Ankara'da yapılan ekmek zamları, valiliklerin devreye girmesiyle birlikte geri alınmıştı. Bursa'da ise Eylül ayından itibaren ekmek yüzde 20 zamlanmış ve 1.5 TL'den satılmaya başlamıştı.

Haber sitemiz dün bu konuya dikkat çekerek "Bursalıların suçu ne?" diye sormuştu.

Sosyal medya başta olmak üzere tüm Bursa'da geniş yankı uyandıran haberimiz üzerine Bursa Valiliği harekete geçti.Valilik yaklaşık 1 ay önce yapılan ekmek zammının geri alınmasına karar verdi.

Bursa haber...

 VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

 Bursa Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

 'Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ’nin, 03.09.2018 tarihli ve 7 sayılı toplantısında 1,50 Tl olarak belirlenen 250 gram ekmek fiyatı;

5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu’nun 62 inci maddesi gereğince, Bursa Valiliği ile  Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği temsilcileri arasında yapılan toplantı neticesinde, 05.10.2018 tarihinden geçerli olmak üzere iptal edilmiş ve 250 gram ekmek fiyatının önceki fiyatı olan 1,25 Tl üzerinden satışının devamına karar verilmiştir. '

İŞTE SES GETİREN DÜNKÜ HABERİMİZ

https://www.bursabakis.com/bursalilarin-sucu-ne-236549h.htm

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet