05 Mayıs 2024
  • Bursa12°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

"BUGÜNE KADAR NEDEN GÖZ YUMDUNUZ?"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında

"Bugüne kadar  neden göz yumdunuz?"

02 Ağustos 2016 Salı 17:37

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında "Cemaate niçin bugüne kadar göz yumdunuz?" diye sordu.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Terör ile mücadeleye değinen Kılıçdaroğlu, “Terörden şikayet etmek kolay, terör ile mücadelenin akıl, mantık yolu ile yapılması lazım. Kolektif yapılanması lazım. bir siyasal iktidar ben tek başıma terörü engellerim derse olmadı, olamadı zaten. Teşhisin doğru konulması lazım. Sadece PKK terörü değil IŞİD terörü de var. Türkiye’de 70 ilden IŞİD terör örgütüne katılım varsa, bu terör örgütü de Türkiye’de taban tuttu demektir. Sorgulamamız gereken pek çok alan var” dedi.
 
15 Temmuz darbe girişimine ilişkin Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı: “15 Temmuz darbe girişimi oldu. Hala etkilerini toplum üzerinden atmış değil. Bu girişimden Hepimiz ders çıkarmalıyız. Şunu herkesin iyi bilmesi lazım. Camiye, kışlaya, adliyeye siyaset girmeyecek. Camiye, kışlaya, adliyeye siyaset girerse işte bunlar olur. Camiye siyaset girmemeli. Farklı inançlar var. Birilerinin emir ve komutasında olmamalı. Din farklı bir alan."
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset