'BİNBİR SURAT'TAN 1 MİLYONLUK VURGUN
Bankalardan 1 trilyonun üzerinde kredi çeken Afgan kökenli bir kişi yakalandı.

Bursa'da Emniyette 'kayıp' başvurusu bulunan 15 kişinin kimliklerini çıkartarak bankalardan 1 trilyonun üzerinde kredi çeken Afgan kökenli bir kişi yakalandı.
Alınan bilgiye göre, Osmangazi ilçesinde özel bir banka çalışanı, 3 bin TL kredi başvurusunda bulunan Murad K. (42) isimli şahıstan, e-devlet şifresini istemesi üzerine şahsın bocalayıp bir süre dışarı çıkmasından şüphelenerek polise haber verdi. Bir süre sonra içeri girerek e-devlet şifresini veren ve 3 bin TL kredi çeken şahıs, dışarıda bekleyen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık ekipleri tarafından gözaltına alındı.
ÜZERİNDE FARKLI RESİMLERİ OLAN 15 AYRI SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI
Şahsın üzerinden üzerinde yapılan aramada gözlüklü, gözlüksüz, sakallı gibi değişik fotoğraflarının bulunduğu 15 ayrı sahte kimlik bulundu. Ayrıcı, sahte evlilik cüzdanı ile ehliyet, cep telefonları, kredi kartları ve tablet ele geçirildi. Şahsın, emniyette 'kayıp' başvurusu bulunan şahısların kimliklerini nüfus müdürlüğünden çıkartarak bankalardan kredi çektiği belirlendi.
1 TRİLYONUN ÜZERİNDE KREDİ ALMIŞ
Bu yolla 5'i bankacı 20 kişiyi dolandırdığı tespit edilen şahsın, bankalardan 1 trilyonun üzerinde kredi aldığı öğrenildi. Afgan kökenli şahsın yaklaşık 20 yıldır Türkiye'de yaşadığı ve çok iyi Türkçe konuştuğu ifade edildi.
Şahsın, kayıp başvurusu yapılan şahısların kimlik bilgilerine nasıl ulaştığı ise bilinmezken, nüfus müdürlüğünden birileriyle irtibatlı olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.
Emniyette susma hakkını kullanan şahıs, ifadesinin alınmasının ardından 'dolandırıcılık' suçundan adliyeye sevk edildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
FALÇATA İLE KESMİŞ!Hastane Müdürü Cihat Yenigün, Şevket Yılmaz Hastanesi'ne sevkedildi.
HEMŞİRE, HASTANE MÜDÜRÜNÜN BOĞAZINI KESTİBursa´da hastane merdivenlerinde sigara içen erkek hemşire, kendisine ceza kesen hastane müdürünü boğazından bıçakladı.
ÖĞRETMENİ BIÇAKLAYAN ÖĞRENCİ MAHKEMEDEBıçaklanan öğretmene meslektaşları destek verdi.
EŞİYLE TARTIŞAN ADAMI VURDUSilahtan çıkan kurşun, iş yerinin camlarını kırdı.
'HIRSIZ' DİYEN BURSALI HAPSE GİRDİBursa'da, 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarını protesto etti.
BURSA'DA İNŞAAT ÇÖKTÜ !Moloz yığınlarının altında kalan 2 işçi kurtarıldı.
AZ KALSIN YANACAKTIİnegöl ilçesinde bir evde çıkan yangında yaşlı adam itfaiye ekipleri tarafından son anda kurtarıldı.
'BİNBİR SURAT'TAN 1 MİLYONLUK VURGUNBankalardan 1 trilyonun üzerinde kredi çeken Afgan kökenli bir kişi yakalandı.
SURİYELİ İŞÇİ YERE ÇAKILDISuriyeli işçi iskeleden düştü.
EMNİYET KEMERİ CANLARINA MALOLDU4kişi feci şekilde öldü
YOLDA YÜRÜYEN ADAMA KAFA ATTIBursa'da yolda yürüyen vatandaşa kafa atarak hafif şekilde yaraladı.
BURSA'DA ÇALINDI, MANİSA'DA BULUNDUÇalınan taksi, uydu sistemiyle bulundu.
BU ACIYA YÜREK DAYANMAZBabasının kullandığı aracın altında kalan 2 yaşındaki kız çocuğu yaşamını yitirdi.
BURSALI NİŞANLILARIN ALTINLARI ÇALINDIPolise başvurdular.
3 SAHTEKAR TUTUKLANDIEmeklilerin adına sahte belgeyle kredi çeken 3 kişi tutuklandı.
HIRSIZ BUNLARI DA ÇALDI!Hırsızlar, buzdolabının motorunu, ampül ve elektrik prizlerini çaldılar.
O ÇETE ÇÖKERTİLDİ3 şüpheli kredi çekerken suçüstü yakalandı.
18 BİN DOLARI BÖYLE ÇALDILARDuaçınarı Mahallesi'nde ön kapısı açık bırakılan araçtan 18 bin dolar çalındı.
18 BİN DOLARI ÇALIP KAÇTILAR Olayla ilgili 4 kişi aranıyor.
BURSA'DA GASP DEHŞETİ AZ DAHA CANINDAN OLUYORDU.
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2015 Bursa Bakış