19 Mayıs 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

BESOB'DA KADIN ÜYEYE DAYAK

BESOB'da evrak imzalatmaya giden Zehra Özgür darp edildi

BESOB'da kadın üyeye dayak

17 Nisan 2019 Çarşamba 12:34

BESOB’a Bağlı Bursa Kantinciler Odası Başkanı Recep Çam, evrak imzalatmak için odaya gelen kadın kantinci Z.Ö'yü döverek hastanelik etti.

Darp raporu alan Z.Ö Recep Çam’dan şikayetçi oldu.

Bursa haber...

Skandal olay, BESOB Esnaf Sarayı’ndaki Bursa Kantinciler Odası’nda meydana geldi.

İddiaya göre olay şöyle gelişti:

Evrak imzalatmak için odaya gelen kadın kantinci Z.Ö ile oda başkanı Recep Çam arasında tartışma çıktı. Başkan Çam’ın, “Sen bana seçimlerde oy vermedin bende evrakını imzalamayacağım” demesi üzerine büyüyen tartışma kadın kantincinin hastanelik olması ile son buldu. Kızını bina önünde bekleyen baba, Z.Ö merak ederek Kantinciler Odası’nın bulunduğu kata çıktı. Kızını kanlar içerisinde yerde bulan baba, 112’yi arayarak yardım istedi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Z.Ö ambulans ile Muradiye Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Burada tedavi edilen Z.Ö'ye darp raporu verildi. Daha sonra polis merkezine giderek, Başkan Recep Çam’dan şikayetçi oldu.

Bursa haber...

Olayın şokunu halen atlatamayan Z.Ö başına gelenleri şöyle anlattı; “Odaya evrak imzalatmaya girdiğimde Recep Çam evraklarımı imzalamadı “Sen bana oy vermedin bende senin evraklarını imzalamayacağım” dedi. Bunun üzerine yasal olarak evraklarımı imzalaması gerektiğini söyledim. Recep Çam öfkelenerek hakaret etmeye başladı, ağza alınmayacak sözler söyledi. Daha sonra saçımdan tutarak beni yerlerde sürüklemeye başladı. Tekme ve tokat attı. Beni darp etti. Bir ara üzerime çıktığını fark ettim. Elinden zorla kurtularak can havli ile kendimi odadan dışarı attım. Çığlık atarak yardım istedim. Koridorda bulunan oda sekreteri Elif Çan hiçbir şekilde bana yardım etmeyerek benim orada dövülmemi izledi. Daha sonra yukarı çıkan babam Recep Çam’ın elinden kurtarıp olay yerinden beni uzaklaştırdı.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet