20 Mayıs 2024
  • Bursa17°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara20°C

BAŞKENTTE YENİ NESİL KONUT ANLAYIŞI

Her türlü yapıyı barındıran konutlar tercih ediliyor

Başkentte yeni nesil konut anlayışı

15 Temmuz 2017 Cumartesi 15:07

Yeni nesil konut anlayışının değiştiğini ve hem Ankara'da hem de Türkiye'de bu noktada tercihlerin şekillendiğini söyleyen Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç "Artık çok amaçlı ve yaşam kültürünü yükselten projeler tercih ediliyor" dedi.
 
Vatandaşların kendilerine sosyal anlamda daha fazla zaman ayırmaya başladıklarını ve çalışma saatleriyle paralel olarak konut anlayışlarında değişiklik yaşandığını anlatan Bünyamin Gelgeç "Bunun doğal sonucu olarak, sosyal aktiviteleri ve imkânları olan projeler tercih ediliyor. Rezidans projelerini diğer projelerden ayıran özellik, birçok yaşam alanını sakinlerine sunmasıdır. Yaşam merkezi, sosyal aktivite alanları ile konforlu bir yaşam alanının kapılarını aralayan projeler gerçek anlamda fark yaratmaktadır" ifadelerini kullandı.
 
Her türlü yapıyı barındıran konutlar tercih ediliyor
 
Konut sahibi olmak isteyenlerin, günümüzde her türlü yaşam alanını barındıran yapılara yöneldiğinin altını çizen Gelgeç "Günümüzde müstakil evin rahatlığını isteyen ve aynı zamanda da kule projelerine yönelen bir kesim bulunmakta. Bu yönelişin sebebi olarak ise karşımıza; kaliteli ve güvenilir hizmet, lüks donanımların yanı sıra sunulan sosyal imkânlar çıkıyor. Bunun yanı sıra rezidansların kira getirisinin yüksek olması ve yatırım için güzel bir alternatif olması da alıcıların yönelmesinin başlıca sebeplerinden."
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güncel