14 Aralık 2025
  • Bursa8°C
  • İstanbul10°C
  • Ankara4°C

BAŞKAN, MESSİ'NİN ŞOFÖRÜ OLDU!

Afrika Milletler Kupası Ulusal Stadyumu inşaatının temel atma törenine katılan Messi, ilk tuğlayı yerleştiren isim oldu.

Başkan, Messi'nin şoförü oldu!

Lionel Messi, Batı Afrika ülkesi Gabon'da stat temel atma törenine katıldı.

MALA VURDU

Yıldız futbolcu, Galon'da 2017'de düzenlenecek Afrika Milletler Kupası Ulusal Stadyumu inşaatının temel atma törenine katıldı ve ilk tuğlayı yerleştiren isim oldu.     

KIYAFETİ ELEŞTİRİLDİ

Devlet başkanı ve ülke politikacılarının takım elbiselerle katıldığı törene şort ve tişört'le katılan Messi'nin bu tercihleri ülkede tartışılırken; France Footbal dergisi yeni bir iddia ortaya attı.  

 3.5 MİLYON EURO ÖDENDİ İDDİASI

Fransız dergisi, Gabon'un Lionel Messi'ye 3.5 milyon euro ödendiğini öne sürdü. Bir başka iddia ise Gabon devlet başkanı Ali Bongo, Lionel Messi'yi taşıyan aracın bir süre şoförlüğünü yaptı.  



Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/baskan-messi-nin-soforu-oldu----2090441-skorerhaber/



Etiketler: Afrika

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.