17 Mayıs 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara8°C

BAHÇELİ'NİN GÖREVE GETİRDİKLERİ DE MUHALEFETİ DESTEKLEDİ

Bahçeli, parti içi muhalefetin olağanüstü kongre talebi nedeniyle çok zor günler geçiriyor.

Bahçeli'nin Göreve Getirdikleri De Muhalefeti Destekledi

02 Mart 2016 Çarşamba 09:22

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Paralel Devlet Yapılanması’nın (PDY) partisini ele geçirmek istediğini ifade etti.

Parti içi muhalefetle mücadele eden Bahçeli, şimdi de Paralel Yapı endişesi yaşıyor. Bahçeli, Etik Haber’e yaptığı açıklamada, “MHP’yi operasyon partisi haline getirmek istiyorlar” ifadelerini kullandı. Partisi üzerinde hesaplar yapıldığını MHP’siz Meclis hedeflendiğini iddia eden Bahçeli, “Son dönemde MHP’yi ele geçirerek partileşme ve siyasi sığınak arayışında olan Gülen Cemaati de bu amaçla sahneye çıkmıştır” dedi.

Bu arada, MHP’de genel merkezin göreve getirdiği il başkanları da muhalefeti destekleyince yeniden görevden alınmaya başlandı. Muhaliflere destek veren illerden sadece Ardahan görevde kaldı. 

16 İLE TASFİYE

“Çağrı heyetinde” yer alan Aksaray ve delegelerinin tamamı kurultay için imza veren Çanakkale ile birlikte isyan bayrağını çeken 18 il teşkilatından 16’sı tasfiye edildi. MHP’de Nevşehir, Sivas, Trabzon, Aksaray, Denizli, Kilis, Uşak, Bayburt, Çorum, Elazığ, Gümüşhane, Kırklareli, Samsun, Tekirdağ, Tokat, Bilecik ve Çanakkale il teşkilatlarında yeni yönetimlerin ataması yapıldı. MHP’de son olarak Nevşehir, Sivas ve Trabzon teşkilatları da kapatıldı. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güncel