11 Mayıs 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara18°C

BAHÇELİ'DEN 10 TEMMUZ AÇIKLAMASI!

Bahçeli: Yargısal sebepler 10 Temmuz kurultayımızı imkansız kaldı

Bahçeli'den 10 Temmuz açıklaması!

28 Haziran 2016 Salı 11:30

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Yargısal sebepler 10 Temmuz'da yapılacak kurultayımızı imkansız kılmıştır. Bundan sonraki yol haritamızı paralel kuryelerin YSK'ya yaptığı başvurular netleştikten sonra kararlaştıracağız" dedi.

MHP Grup Toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, Parti olarak tartışmaların odağında olduklarını söyledi. "MHP'yi tesirsiz hale getirmek için pis bir oyunun içindeyiz" diyen Bahçeli, şunları söyledi:

"Bunların fıtratı bozuktur. Amaç MHP'yi marjinalleştirmek ve tasfiye etmektir. Oyun büyük ve ahlaksızdır. Biz bu oyunu zamanında gördük. Pensilvanya mihraklı odaklar, vicdanen dağılmışlardır. Bunlara ne uzatılacak bir el ne açılacak bir kapı olmayacaktır. MHP karaborsacı ellere teslim edilmeyecektir. Biz davamızı sokakta bulmadık. Karanlık ellere teslim etmeyeceğiz."

24 Haziran'da Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin, 19 Haziran'da yapılan korsan kurultayın kararlarını durdurduğunu belirten Bahçeli, dün de Çankaya İlçe Seçim Kurulu'nun, 10 Temmuz'da yapılması planlanan 6. Olağanüstü Kurultayda seçim yapılamayacağını açıkladığını söyledi. Hem Mahkeme, hem de İlçe Seçim Kurulu'nun kararları nedeniyle hukuken 10 Temmuz'da Genel Başkan seçimi yapılamayacağını belirten MHP lideri, "Yargısal sebepler 10 Temmuz'da yapılacak kurultayımızı imkansız kılmıştır. Bundan sonraki yol haritamızı paralel kuryelerin YSK'ya yaptığı başvurular netleştikten sonra kararlaştıracağız. Kararlar netleşince bunu milletimizle paylaşacağız" diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset