02 Mayıs 2024
  • Bursa16°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C

AYDIN: OSMANGAZİ DEĞİŞİM İSTİYOR

CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, vatandaşların sorunlarını dinledi...

Aydın: Osmangazi değişim istiyor

03 Mart 2019 Pazar 17:30

CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, seçim çalışmalarını sürdürdü. Emek'te pazarcı esnafı ve Emek sakinlerinin sorunlarını dinleyen Aydın, "Osmangazililer değişim istiyor." dedi.
 
Bursa haber...
 
Emek'te seçim çalışmalarını sürdüren CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, bölge halkının istek ve önerilerini dinledi.
 
Vatandaşlara kendisine gösterdikleri ilgi için teşekkür eden Erkan Aydın, "Büyük bir coşku ve heyecanla bizlere destek olarak gücümüze güç katan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bizim tek derdimiz Osmangazi'de vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde yaşaması. Gittiğimiz her yerde Osmangazilililerin değişim istediğini görüyoruz. Değişim olacak ve tüm vatandaşlarımızın Osmangazi'de çalınacak bir kapısı olacak." diye konuştu.
 
 
"HESAP VEREN BAŞKAN OLACAĞIM"
 
Osmangazi'yi Osmangazililerle birlikte yöneteceğini kaydeden Aydın, şunları söyledi:
 
"Vatandaşı dinleyen, katılımcı, şeffaf ve hesap veren bir belediye başkanlığı yapacağım. Vatandaşın taleplerini belediye başkanına rahatça ulaştırabilmesini çok önemsiyorum. Hizmetlerimizi 'Ben yaptım oldu' mantığıyla değil, kurulacak mahalle komiteleriyle birlikte karar vererek hayata geçireceğiz."
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet