15 Haziran 2025
  • Bursa24°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara26°C

ALMANYA’DA GREV BİTTİ AMA POSTACI HÂLÂ GELMİYOR

Almanya’da grev bitti ama postacı hâlâ gelmiyor

BERLİN (CİHAN)- Almanya’da haftalar süren posta grevleri biteli bir aydan fazla oluyor. Ne var ki, hala paketlerinin yolunu bekleyen müşterilerin sayısı hiç de az değil. Özellikle online satıcılar bu durumdan olumsuz etkileniyor.

Online Satıcılık Federasyonu Başkanı Oliver Prothmann, posta şirketine verdikleri paketlerin akıbetinden haber alamayan çok sayıda üyelerini olduğunu açıkladı.

Online satıcılar arasında en mağdurları ise mal teslim edildiğinde parasını alanlar. Paket müşteriye ulaşmadığında ödeme gerçekleşmiyor ve bu satıcıya pahalıya patlıyor.

Alman Posta Hizmetleri’nin bir sözcüsüne göre grevin beraberinde getirdiği sorunlar geniş ölçüde kontrol altına alındı. Ancak kitleler halinde bir yerlere yığılan paketler dolayısıyla bazı bölgelerde hâlâ bekleyenler var. CİHAN

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güncel

Yükleniyor...