05 Mayıs 2024
  • Bursa18°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C

ALİNUR AKTAŞ'A KORONAVİRÜS ŞOKU!

En yakınındaki isimlerin koronavirüs testleri pozitif çıktı...

Alinur Aktaş'a koronavirüs şoku!

03 Temmuz 2020 Cuma 15:12

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın yakın çalışma arkadaşları koronavirüse yakalandı. Belediye Basın Daire Başkanı Ahmet Bayhan'ın ardından, Alinur Aktaş'ın Özel Kalem Müdürü Abdülkerim Baştürk ile Belediye Sağlık İşleri Daire Başkanı Mehmet Fidan'ın da koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Bursa haber...

Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Ahmet Bayhan'ın ardından, Başkan Alinur Aktaş'a yakın iki isimde daha koronavirüs görüldü. Başkan Aktaş'ın Özel Kalem Müdürü Abdülkerim Baştürk ile Sağlık İşleri Daire Başkanı Mehmet Fidan'ın da koronavirüse yakalandığı öğrenildi. 

Üst düzey isimlerde koronavirüs görülmesinin, büyükşehir belediyesinde endişeye neden olduğu belirtildi. Başkan Aktaş'a koronavirüs testi yapılıp,yapılmadığına ilişkin ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

Büyükşehir binasında ilk olarak Basın Daire Başkanı Ahmet Bayhan'da koronavirüs görülmüş ve Bayhan karantinaya alınmıştı. Sağlık İşleri Daire Başkanı Mehmet Fidan'ın da evinde karantinaya girdiği öğrenildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet