19 Mayıs 2025
  • Bursa8°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara7°C

ALEVLERE TESLİM OLAN AOÇ'DEKİ MÜZEDE HASAR, GÜN AĞARINCA ORTAYA ÇIKTI

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki tarihi Müze ve Sergi Salonu binasında çıkan yangın sonucu oluşan hasar gün ağarınca ortaya çıktı.

Alevlere teslim olan AOÇ'deki müzede hasar, gün ağarınca ortaya çıktı

ANKARA (CİHAN)- Atatürk Orman Çiftliği'ndeki (AOÇ) tarihi müze ve sergi salonu binasında çıkan yangında oluşan hasar gün ağarınca ortaya çıktı.

Yenimahalle'deki AOÇ Müze ve Sergi Salonu’nda gece yarısı bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlere teslim olan çatı, yangın itfaiyenin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Müze ve sergi salonunun çatısında yangın nedeniyle oluşan hasar gün ağarınca ortaya çıktı. Çatının büyük kısmının kullanılamaz hale geldiği görüldü. Yangının sadece çatı kısmında etkili olduğu, fotoğrafların bulunduğu alt bölümde ise zarar oluşmadığı belirtildi.

İtfaiye erlerinin çalışmalarını sürdürdüğü çatıda, yangının çıkış nedeni araştırılıyor. CİHAN

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güncel

Yükleniyor...