19 Mayıs 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANI MARDİN'DE

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Mardin'e geldi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mardin'de

11 Haziran 2016 Cumartesi 16:03

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Mardin'e geldi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda görev yapan bürokratlarıyla birlikte özel uçakla Mardin Havalimanı'na gelen Bakan Kaya; Mardin Valisi Mustafa Yaman, AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, kamu kurum müdürleri ile parti teşkilatı mensupları tarafından karşılandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, ziyaret programı kapsamında, hafta içinde terör örgütü PKK'nın bomba yüklü araçla Midyat Emniyet Müdürlüğü'ne gerçekleştirilen saldırıda yaralanan güvenlik görevlileri ve vatandaşları, tedavi gördükleri Midyat Devlet Hastanesi'nde ziyaret etmek üzere, kendisini alanda bekleyen askeri helikoptere binerek Midyat'a geçti.

Bakan Kaya ve beraberindekiler, Midyat'taki saldırıda gazi olan bir başkomseri de evinde ziyaret ettikten sonra Engelsiz Yaşam Evi'nde Midyatlı engellilerle bir araya gelecek. Ziyaretlerin ardından Mardin'e dönecek olan Bakan Kaya, Mardin Valiliği'ni ziyaret ettikten sonra Sevgi Evleri'nde kalan çocuklarla bir araya gelecek, akşam da AK Partili Yeşilli Belediyesi tarafından bu yıl 11.'si düzenlenecek olan geleneksel Yeşilli Kiraz Festivali'nde, iki bin Yeşillili vatandaşın katılacağı iftar programında vatandaşlarla bir araya gelecek. Bakan Kaya, Kiraz Festivali kapsamında verilecek ilahi konserlerini vatandaşlarla birlikte izleyecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset