13 Mayıs 2024
  • Bursa16°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER!

İnterpol'un aradığı IŞİD'liler adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edildiler!

04 Ocak 2019 Cuma 16:03

Bursa'da terör örgütü IŞİD'e yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan, Interpol tarafından kırmızı ve mavi bültenlerle aranan 2 Fransız kadının da aralarında bulunduğu 12 şüpheli adliyeye sevk edildi.

 Bursa haber...

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, IŞİD terör örgütüne yönelik başlatılan soruşturma kapsamında, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bursa ve ilçelerinde çok sayıda adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda 3'ü kadın 12 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasındaki 2 kadının, Fransız Interpolü tarafından kırmızı ve mavi bültenlerle arandığı bildirildi.

BURSA TERORLE MUCADELE SUBE MUDURLUGU EKIPLERININ TEROR ORGUTU DEAS'E YONELIK DUZENLEDIKLERI OPERASYONLARDA GOZALTINA ALDIGI, INTERPOL TARAFINDAN KIRMIZI VE MAVI BULTENLERLE ARANAN 2 FRANSIZ KADININ DA ARALARINDA BULUNDUGU 12 SUPHELI ADLIYEYE SEVK EDILDI FOTO-MUAMMER IRTEM-BURSA-DHA

 Bursa haber...

Şüphelilerden birinin ise IŞİD örgütünün önemli isimlerinden birinin korumalığını yaptığı belirtildi. Gözaltına alınan 12 şüpheliden 1'i, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından diğer 11 şüpheli de adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet