19 Mayıs 2024
  • Bursa20°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara22°C

7 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİSİNİ DARP ETTİ İDDİASI

Bursa'daki ilköğretim okulunda öğretmenin birinci sınıf öğrencisini darp ettiği öne sürüldü.

7 yaşındaki öğrencisini darp etti iddiası

28 Mart 2016 Pazartesi 17:13

Son günlerde kamuoyuna sıkça yansıyan öğrencilerin taciz ve darp edilmesi olaylarına bir yenisi eklendi.

Osmangazi'deki Yunuseli Şehit Gürcan Ulucan İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören 7 yaşındaki A.A.G adlı kız öğrencinin, okuldaki eski öğretmen tarafından darp edildiği ileri sürüldü. Öğrenci ve velisi, Öğretmen S.B.'den şikayetçi oldu.

Öğrenci velisi Kezban Gülsen, bir süre önce öğretmenin  ilgisizliği nedeniyle kızının sınıfını değiştirdiğini belirterek, söz konusu öğretmenin buna içerlediği için kızını döverek, tehdit ettiğini iddia etti.

Karakola giderek öğretmenden şikayetçi olan Kezban Gülsen, " Kızım tenefüste eski sınıfına gitmiş. Öğretmen S.B. bunun üzerine kızımı saçından sürükleyerek, kendi sınıfına kadar götürmüş. Ona çeşitli küfür, hakaret ve tehditlerde bulunarak tahtanın önüne getirmiş. Kızımı dövdükten sonra, onu rehber öğretmenin yanına götürmüş. Çocuğumun ağlamasına ve yalvarmasına rağmen, saçını çekmeyi bırakmamış. Daha sonra olayı duyan kızımın sınıf öğretmeni odaya giderek, çocuğumu onun elinden kurtarmış." diye konuştu.

Kızına dayak atan öğretmenin psikolojik sorunları olduğunu, okulda sinir krizi geçirerek, ambulansla hastaneye kaldırıldığını iddia eden anne Gülsen,şunları söyledi: "Daha önce veliler olarak bu öğretmeni müdüre şikayet etmiştik. Müdür, öğretmenin psikolojik sorunu olduğunu söylemişti. Olaydan sonra tekrar okul müdürüne çıktım. Olayı hafife aldı. Müdür bana bu olayın peşini bırak dedi. Çocuğunuzun bacağı, kafası mı kırıldı ki. Neden bu olayı büyütüyorsunuz şeklinde konuştu."

Çocuğuyla birlikte karakola giderek ifade veren anne Gülsen, "Çocuğum korkusundan artık okula gidemiyor. Buradan Milli eğitim müdürü Veli Sarıkaya ve deiğer yetkilileri göreve davet ediyorum. Bu olayın peşini bırakmayacağım. Yargıda hakkımızı sonuna jkadar savunacağız." dedi.

Konuyla ilgili görüştüğümüz okul müdürü Mehmet Karaslan ise, iddiaları yalanladı. Müdür," Okulumuzda böyle bir olay yaşanmadı" savunmasında bulundu.

İşte 7 yaşındaki öğrencinin polise verdiği ifade:

ekran-alintisi-001.png

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet