18 Mayıs 2024
  • Bursa25°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara26°C

32 YILLIK HASRET SONA MI ERİYOR?

FATMA ANNE DEDEKTİF GİBİ İZ SÜRDÜ

32 Yıllık Hasret Sona Mı Eriyor?

31 Ekim 2017 Salı 09:19


'Balçiçek İlter'le Olay Yeri' programında heyecanlı dakikalar yaşandı. 32 yıldır kayıp kızını arayan Fatma Havaslı ve kız kardeşi Meryem Hanım gelen ihbar üzerine heyecanlandı ve canlı yayında aynı anda bayıldı.

Meral Havaslı 1985 yılında bir bayram sabahı akrabalarını ziyaret gittiği sırada kayboldu ve ailesi o gün bugündür kendisinden haber alamıyor.

Tam 32 yıldır bıkmadan usanmadan kızını arayan Fatma Anne adeta bir dedektif gibi iz sürdü. Kızını fuhuş çetesi lideri olduğu iddia edilen Ayşe Y.'nin kaçırdığını söyleyen Fatma Havaslı, Solmaz ve Solmaz'ın kızı olan Zeynep'in her şeyi bildiğini iddia etti.

Tüm bu gelişmeleri takip eden Olay Yeri ekibi gelen her ihbarı değerlendirirken canlı yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir kişinin söyledikleri başta Meral'in teyzesi Meryem Hanım ve anne Fatma Hanım'ı oldukça heyecanlandırdı.

32 YILDIR KAYIP MERAL YAŞIYOR MU?

Telefondaki kişi Meral'in yaşadığını söylerken, Ayşe Y.'nin yıllar önce Meral'i kendi kızının nüfusuna geçirdiğini ve genç kadının isminin değiştirildiğini söyledi.

Duydukları karşısında daha fazla dayanamayan Fatma Hanım ve Meryem Hanım ise canlı yayında bayıldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güncel