19 Mayıs 2024
  • Bursa20°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara22°C

ZAMANSIZ VE FEMİNEN!

Retro desenlerin tartışmasız en vazgeçilmezi! Puantiyeler dönüp dolaşıp modaya sızmayı bir şekilde başarıyorlar; bu yazda da olduğu gibi!

Zamansız ve feminen!

13 Temmuz 2018 Cuma 17:20

Moda sürekli değişse de puantiye şüphesiz her zaman var olmaya devam edecek. Bu sezon bir değişiklik yapın, baştan ayağa deneyin, puanınızı artırın.

Renk  katmak şart!

Renkli puantiyelerle görünümünüzü hareketlendirmeniz çok kolay. Bu tarzın bir riski var: Eğlenceli ve trendi olmakla komik olmak arasındaki ince çizgiyi aşmamak.

Dev adım

Tasarımcılar bu sezon puantiyeleri görmeye alışık olduğumuzdan daha büyük kullanarak bu nostaljik stile modern bir dokunuş ekledi.

100 puan

Küçüklü büyüklü puantiyeleri kıyafet ve aksesuarlarda bir arada kullanarak etkiyi artırın.

Sokak modası

Elegan bir görünüm için tiril tiril puantiyeli elbiseleri tercih edebilirsiniz. Ayakkabı ve aksesuarlarınızı düz renklerde seçerseniz hem bir denge yaratmış hem de desenleri daha çok ortaya çıkarmış olursunuz.

Son nokta

Dekoltesi olmayan maksi elbiselere puantiyenin artı puan kazandırdığı kesin. Bu görüntüyü mutlaka küçük boy çantalarla tamamlayın.

Retro efekt

Farklı iki renkte puantiyeli parçayı bir arada kullanmak ruhu bambaşka bir yere taşıyabilir. Özellikle sarı eski zamanlara gönderme yapmak için ideal!  

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Magazin