20 Eylül 2024
  • Bursa27°C
  • İstanbul22°C
  • Ankara24°C

YOLLARDA BAYRAM YOĞUNLUĞU

Ramazan Bayramı dolayısıyla verilen 9 günlük bayram tatilini değerlendirmek isteyen tatilciler..

Yollarda bayram yoğunluğu

03 Temmuz 2016 Pazar 15:01

Ramazan Bayramı dolayısıyla verilen 9 günlük bayram tatilini değerlendirmek isteyen tatilciler, İstanbul-Ankara yolunun en önemli geçiş noktalarından birisi olan Bolu'da kilometrelerce kuyruk oluşturdu.

Bolu TEM Otoyolu'nda cuma gününden beri trafik yoğunluğu artarak devam ediyor. Gece geç saatlerde yola çıkan tatilciler, Çaydurt ve Abant kavşağı arası oluşan yaklaşık 20 km'lik kuyruktan dolayı ilerlemekte zorluk çekiyor. Her yıl bayramlarda aynı yolu kullandıklarını ve bu yılki kadar yoğunluk görmediklerini söyleyen sürücüler, "Memleketlerimize rahat gidebilmek için gece sahurda sonra yola çıktık. Trafik yoğunluğu olacağını tahmin ediyorduk ama bu kadar büyü bir kuyruk olacağını düşünmemiştik. Bayramı memleketlerimizde geçirebilirsek şanslıyız." dediler.

Trafiğin bir türlü açılmaması bazı sürücüleri canından bezdirdi. Araçlarını yol kenarlarına çeken sürücüler, "Hem hava sıcak hem de trafik ilerlemiyor. Trafiğin açılmasını bekleyip yolumuza öyle devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Oruçlu olmaları ve hava sıcaklığının yaklaşık 30 derece olması sebebiyle otomobillerinin içinde sıkılan kimi vatandaşlar dışarı çıkmayı tercih ederken, bazı çocuklar da ağır ilerleyen trafikte otomobilin kaputu üzerinde seyahat etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem