19 Mayıs 2024
  • Bursa19°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara11°C

YEŞİL ORMANKADI KALKINMA KOOPERATİFİ KURULDU

Bursa'da kurulan Yeşil Ormankadı kalkınma kooperatifi aracı olmaksızın tüketiciye ulaşmayı hedefliyor.

Yeşil Ormankadı kalkınma kooperatifi kuruldu

14 Mayıs 2019 Salı 17:04

S.S Yeşil Ormankadı Kalkınma Kooperatifi, daha düşük maliyet daha kaliteli ürün politikasıyla Bursa'da kuruldu.Kurulan kooperatifin amacı çiftçilerin ürettikleri ürünlerin, aracı olmaksızın direkt tüketiciye ulaşmasını sağlamak. 

Yeşil Ormankadı Kalkınma Kooperatifi kurucusu Tayfun Kırgöz yaptığı açıklama da, 'Ben olarak düşündüğümüz sürece yok olmaya  gittiğimiz bu süreçte biz diye düşünerek güçlü  bir şekilde varolabilmek için, birlik ve beraberliğimizi daha da perçinlemek amacıyla  mahallemizde kurduğumuz S.S Yeşil Ormankadı Kalkınma Kooperatifiyle köyümüzde yetiştirdiğimiz tarımsal ve hayvansal ürünleri, daha düşük maliyet , daha kaliteli ürün politikamızla tüketicilere direkt ulaştırmayı hedefliyoruz.' dedi. 

Bursa haber...

'Hedefimiz ürünlerimizi direkt tüketiciye ulaştırmak'

Yeşil Ormankadı Kalkınma Kooperatifi kurucusu sözlerine şöyle devam etti: Biz çiftçiler olarak, görüyoruz ki ürettiğimiz sebze meyve ve hayvansal ürünlerimizi (et,süt,yumurta) ve bunun yanında ev ürünlerimiz olarak salça, erişte, tarhana, mantı vb. ürünlerimizi ancak maliyetini karşılayacak fiyata sattığımız halde bu ürünler tüketiciye ulaşana kadar 5 kat fiyat artıyor. İşte bu sebeple en öncelikli hedefimiz, ürünlerimizi direkt tüketicilere ulaştıracak bir sistem.  Bunu başardığımızda tüketiciler kaliteli ürüne daha düşük fiyattan kavuşacaklar ve böylece bizlerde ülke ekonomisine katkıda bulunarak hedefimize ulaşacağız. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa