14 Mayıs 2024
  • Bursa4°C
  • İstanbul10°C
  • Ankara2°C

YENİLMEYECEK TAKIM YOK!

Çokkeser:Bu ligde yenilmeyecek takım yok.

Yenilmeyecek takım yok!

18 Ekim 2017 Çarşamba 18:14

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta geçtiğimiz hafta kendi evinden Sultanbeyli Belediyespor’a 4-0 yenilerek zirve yarışında yara alan Karacabey Birlikspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Uşakspor maçında iyi bir sonuçla ayrılmayı hedefliyor.
 
Aldıkları Sultanbeyli Belediyespor mağlubiyetine değinen Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, şansız bir yenilgi aldıklarını ifade etti. Çokkeser, “Şansız bir yenilgi aldık. Maçı tek kale oynadık. Beceriksizliğimiz yüzünden gol atamadık. Bulduğumuz 8 tane net gol pozisyonundan yararlanmadık. Talihsiz goller yedik. Yediğimiz 2 golden sonra da gardımız düştü” şeklinde konuştu.
 
Karacabey Birlikspor Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, ligde yenilmeyecek takımın olamadığını söyledi. Çokkeser, "Her takım yukarı çıkmak için oynuyor. Bu hafta oynayacağımız Uşakspor güçlü bir rakip. Şuana kadar geçen 8 haftada 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile lider konumdalar. Kendi taraftarı önünde oynayacaklar. Taraftar desteğini de arkasına alacaklar. Biz, bu karşılaşmada iyi mücadele etmeliyiz. Koşan ve maçı kazanmayı arzulayan takım izlenimi vermeliyiz. Bu ligde yenilmeyecek takım yok. Güzel bir sonuç alarak camiamızı ve taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz” dedi.
 
Genç bir takıma sahip olduklarını belirten Fethi Çokkeser,”Genç bir takımız. Bazı futbolcularımızın form grafiği yeterli değil. Onlarında form grafikleri yükseldiğinde güzel bir takım ortaya çıkacak. Karacabey Birlikspor, hedefleri olan bir takım. Biz her zaman hedeflerimizim üstünde yer alacağız” ifadelerini kullandı.
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor