17 Mayıs 2024
  • Bursa24°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C

YENİ YILI ENGELLİ ÇOCUKLARLA KUTLADILAR

Kükürtlü Lions Kulübü

Yeni yılı  engelli çocuklarla kutladılar

03 Ocak 2017 Salı 23:27

Kükürtlü Lions Kulübü; yeni yılı, Alaattinbey Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu'nda eğitim gören hafif zihinsel engelli çocuklarla birlikte kutladı.
 
Kükürtlü Lions Kulübü, yaptığı sosyal ve kültürel faaliyetlerinin yanında yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle de farkındalık yaratıyor. Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş, kulüp üyeleriyle birlikte düzenlediği yeni yıl kutlamasıyla zihinsel engelli çocuklara eğlenceli bir gün yaşattı.
 
Okulda gerçekleşen ve ilüzyon gösterisiyle başlayan etkinlikte, yapılan birbirinden ilginç numaraları büyük bir merakla izleyen çocuklar, eğlenceli vakit geçirdi. Gösterinin ardından yılbaşı pastasının da kesildiği eğlencede, Kükürtlü Lions Kulübü üyeleri çocuklara çeşitli hediyeler verdiler.
 
img_4800-001.jpg
 
Etkinlikle ilgili değerlendirmede bulunan Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş şunları söyledi: "Alaattinbey Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu ile gerçekleştirdiğimiz birçok örnek projeyi hayata geçirmeye çalışıyoruz. Daha önce sağlık ve eğitim konularında yaptığımız çalışmalara bugün farklı bir etkinliği de ekledik. Çocuklarımıza moral vermek amacıyla düzenlediğimiz bu programda onların yüzündeki tebessümü görmek bizlere tarifsiz bir mutluluğu yaşattı."
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa