22 Eylül 2024
  • Bursa18°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Uyuşturucu satma meselesi yüzünden tartıştığı kocası tarafından benzin dökülerek yakılan kadın...

Yaşam mücadelesini kaybetti

02 Haziran 2016 Perşembe 14:14

Mersin'de uyuşturucu satma meselesi yüzünden tartıştığı kocası tarafından benzin dökülerek yakılan kadın, 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay, Mersin'in Yenişehir ilçesinde 22 Mayıs 2016 tarihinde meydana geldi. İddiaya göre, Emine A. (25), 7 yıllık eşi Halil İbrahim A.'nın arkadaşlarıyla birlikte uyuşturucu satışı yaptığını öğrenince tartıştı. Bunun üzerine genç kadın eşine, "Seni babama söyleyeceğim. Bu işi yapma" diyerek uyardı. Eşi Halil İbrahim A., "Eğer söylersen babanı ve seni öldürürüm" diyerek tehdit etti.

Emine A.(25), sadece kız kardeşiyle paylaştığı olaydan sonra geçen pazar günü oturdukları evin damına çıkmak istedi. Ancak kocası, damda kenevir bitkisi ekili olduğu için çıkartmadı. Bunun üzerine Emine A. eşiyle bir kez daha tartıştı.

Halil İbrahim A., evden ayrılarak akaryakıt istasyonuna gitti. Pet şişeyle benzin aldıktan sonra evine döndü. Benzini evin her tarafına ve eşinin üzerine dökerek ateşe verdi.

Genç kadın çığlılar atarak kendisini banyoya kilitleyip kurtulmak istedi. Fakat öfkeli koca, eşini banyodan çıkartıp bir kez daha çakmağı ateşleyerek, eşini ve evi ateşe verdi.

Yanan evinde içinde kalan genç kadının çığlıklarını duyan alt kattaki yakınları ve komşuları yardıma koştu. Genç kadın, su dökülerek söndürüldü. Ağır yaralı olarak Adana'da özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak genç kadın, 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Emine A.'nın cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından Mersin'e getirildi. Çiftin 2 yaşında bir çocukları olduğu öğrenildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem