19 Mayıs 2024
  • Bursa26°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara24°C

YAĞMUR ATACAN'A SALDIRAN...

Yağmur Atacan'a saldıran kişi yakalandı

Yağmur Atacan'a saldıran...

24 Haziran 2016 Cuma 11:58

Oyuncu Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan'a yönelik silahlı saldırı suçundan yargılandığı davanın duruşmalarına katılmadığı için hakkında yakalama kararı çıkarılan Galip Topsız, Gaziosmanpaşa'da gözaltına alındı. Galip Topsız, davanın görüldüğü İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi.

Etiler'de 7 Nisan 2014 tarihinde Yağmur Atacan ile yanında bulunan 3 kişi bir araca binecekleri sırada motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. ateş edilmişti. Atacan, kendini yan koltuğa yatarak kurtulurken, kaçan saldırgan Galip Topsız, güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis tarafından kısa süre sonra yakalanmıştı.

Galip Topsız ifadesinin ardından tutuklanmış, aylık tutukluluk incelemesinde ise adli kontrolle serbest bırakılmıştı. İddianamede Galip Topsız'ın "Kasten adam öldürmeye teşebbüs" ve "Ruhsatsız silah bulundurmak" suçlarından 23 yıla kadar hapis cezası istemiyle cezalandırılması isteniyor.

Ancak Topsız'ın serbest kaldıktan sonra duruşmalara katılmıdığı ve bü yüzden 1 Aralık 2015 günü hakkında yakalama kararı çıktığı öğrenildi. Bunun üzerine Topsız hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Galip Topsız, dün Gaziosmanpaşa Yunus Emre Mahallesi'nde kardeşinin evinde gözaltına alındı.

Geceyi emniyette geçiren Galip Topsız, davanın görüldüğü İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Magazin