12 Mayıs 2024
  • Bursa10°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara11°C

VALİ CANBOLAT'A ZİYARET

DOSABSİAD yönetimi Vali Canbolat’ı ziyaret etti…

Vali Canbolat'a ziyaret

01 Mayıs 2019 Çarşamba 15:38

Bursa  Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Yakup Canbolat’ı ziyaret etti.

Bursa haber...

DOSABSİAD’da geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrası göreve gelen yeni yönetim, il protokolüne yapacağı ziyaretlerin başlangıcını, şehrin mülki amiri konumunda bulunan Vali Canbolat’la yaptı.

Başkan Nilüfer Çevikel ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Vali Canbolat’la Heykel’de bulunan tarihi Valilik Binası’nda bir araya geldi.

DOSABİSAD heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Vali Canbolat, genel kurulun neticesinde görev alan ekibe başarılar diledi.

Bursa haber...

Ziyarette konuşan DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel de DOSABSİAD’ı ve derneğin yeni dönem projelerinden bahsetti. Çevikel, “Bildiğiniz üzere derneğimiz köklü bir dernek ve bu köklü dernekte ilk kez bir kadın, başkanlık makamına oturuyor. Ben ve hepsi birbirinden başarılı arkadaşlarımla yeni bir heyecan ve gayretle yola çıktık. İlk ziyaretimizi de siz, şehrimizin mülki amiri, sayın valimize yapmış oluyoruz. Sizlerin fikirleri, önerileri, diyecekleri bizler için oldukça önem arz ediyor” dedi.

Açıklamalarının ardından Çevikel,  ziyaretin anısına Vali Canbolat’a plaket takdim etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa