17 Mayıs 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

ÜNLÜ YILDIZI TAKSİDE DARP ETTİLER!

Yumruklu saldırıya uğradı...

Ünlü yıldızı takside darp ettiler!

03 Ocak 2018 Çarşamba 17:25

Türkiye'de ‘Biri Bizi Gözetliyor' olarak da bilinen yarışma programı İngiliz versiyonu Big Brother’la ünlenen Josie Gibson, dün yaptığı Instagram paylaşımıyla sevenlerini hem korkuttu hem de üzdü. 

Bir gün önce yaşadığı korkunç olayı anlatan Gibson, bindikleri takside arkadaşının cinsel tacize uğradığını kendisinin de darp edildiğini anlattı.

Josie Gibson'ın anlattığına göre İngiltere'nin Bristol kentinde meydana gelen olay şöyle gelişti. Gibson, geç saatlerde biri kadın iki arkadaşıyla taksiye bindi. Evine bırakmak için taksiye aldıkları boksör, Josie Gibson’un arkadaşı Demi'ye cinsel tacizde bulununca, iki kadın da tepki gösterdi. Adamı taksiden indirmeye çalışan ikili, yumruklu saldırıya uğradı.

32 yaşındaki Josie Gibson, taksiden zor kaçtıklarını ifade etti. Ünlü güzel, saldırıya uğradıktan sonra yüzünde oluşan morluklarla fotoğrafını çekip Instagram sayfasında paylaştı. Gibson’un gözündeki morluk dikkat çekerken takipçileri yaşanan talihsiz olaya ve erkek şiddetine sert tepki gösterdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Magazin