ÜMİT ÖZDAĞ'DAN SERT AÇIKLAMA
Zafer Partisi sosyal medya üzerinden atılan iftiralara cevap verdi....

11 Ocak 2024 Perşembe 15:46
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Zafer Partisi'ne yönelik iktidar medyası ve sosyal medya üzerinden atılan iftiralara cevap verdi.
Prof. Dr. Ümit Özdağ: Zafer Partisi bir süredir Ak Parti trollerinin, FETÖ'cülerin, PKK'lı teröristlerin, HÜDA Par'cıların, Barzanicilerin ve selefi cihatçıların sosyal medyadan yapmış oldukları ahlaksızca iftiralarla karşı karşıya kaldık. Bu iftiraları şu başlıklar altında toplamak mümkün:
Zafer Partisi, kaos ve karışıklık istiyormuş. Zafer Partisi, ırkçıymış. Zafer Partisi, Arap düşmanıymış. Zafer Partisi, İslam karşıtıymış. Zafer Partisi, İsrail yanlısıymış.
Bu seviyesiz ve ahlaksız iftiraların hiçbir dayanağı ve hiçbir mantığı yok. Bu ahlaksızca saldırı ve iftiralara bir kez daha cevap vereceğiz:
Zafer Partisi, Türkiye'de huzur ve güvenin jeopolitik istikrarın baş savunucusudur. Zafer Partisi, emperyalizm tarafından planlanan ve Ak Parti'nin politikalarının kolaylaştırdığı kaos, karışıklık, iç savaş ve bunların sonucunda ülkemizin Doğu ve Güneydoğu Anadolu'sunda kurulmak istenen Kürdistan Projesi'nin karşısında duran yegane siyasi partidir. Bundan dolayı Zafer Partisi sadece kendi içindeki politik disiplini sağlamakla yetinmemekte dışarıda gerçekleştirilmeye çalışılan provokasyonları da gücü ölçüsünde engellemenin mücadelesini vermektedir. Bu konuda Zafer Partisi il başkanlıkları herhangi bir ilde provokasyon girişimi olduğunda İl Emniyet Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü ile temasa geçmekte ve Emniyet güçlerine yardımcı olmaktadır. Emin olun bunların kaydı bizde gün, saat ve konuşulan kişi olarak var. Devlette de var bunların kayıtları.
Zafer Partisi, provokasyonları engellemek sığınmacı ve kaçaklar tarafından öldürülen Türk çocuklarının cenazelerine bile katılmıyor. Evet, davalarını alıyoruz, avukatlarımız aileleri yalnız bırakmıyor ama cenazelere birisi provoke etmesin dahi gitmiyoruz.
Zafer Partisi, Ataman Kardeşliği diye sosyal medyada sığınmacıları dövüp bunların vidolarını servis eden grup hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Biz bu suç duyurusunu yapmadan savcılığın aklına bile gelmemişti konuyu araştırmak. Biz suç duyurusunu yapar yapmaz kapatmak zorunda kaldılar kendilerini.
Zafer Partisi, Müdafaa Hareketi adı verilen bunun bilerek söylüyoruz provokasyon ekibinin Zafer Partisi'ne sızma ve ÖZGÜRDER adlı bölücü, şeriatçı grubun mitingini basma girişimini engellemiştir. Müdafaa Hareketi'nin arkasındaki güçler ortaya çıkar ise Türkiye'de birçok şeyin aydınlanacağına inanıyoruz.
Zafer Partisi'ne yönelik ırkçı, Arap düşmanı da saçmalıktan başka bir şey değil. Zafer Partisi, Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisi bir parti. Ne mutlu Türk'üm diyene anlayışıyla hayata bakıyoruz. Bizim aramızda anadili Kürtçe olan, anadili Arapça olan, anadili Zazaca olan ama "Ne Mutlu Türk'üm diyene" şiarı altında birleşmiş binlerce kardeşimiz var.
7 milyon Suriyeli sığınmacı ve kaçağın gitmesini istiyoruz. 2 milyon Afgan'ın gitmesini istiyoruz. 2 milyon Afrika'dan gelen insanların vatanlarına dönmesini istiyoruz. Rusların, Ukraynalıların vatanlarına dönmesini istiyoruz. İranlıların vatanlarına veya bir başka ülkeye gitmelerini istiyoruz. Pakistan'dan devam eden akımın durmasını istiyoruz. Her gün ülkemiz sınırlarından 1000 ve 1250 kişi Türkiye'ye giriyor. Sınırlarımızın yeniden güvenli olmasını istiyoruz.
Bakın, Ürdün Kralı, "Suriyeliler gitsin" diyor. Lübnan Cumhurbaşkanı, "Suriyeliler gitsin" diyor. Onlar da mı ırkçı ve Arap düşmanı? Onlar zaten Arap. Nasıl Arap düşmanı olur?
Hiçbir ülke bir başka ülkenin halkını uzun süre omzunda taşımak istemez. Bir Hadis-i Şerif var misafirliğin uzayanı ev sahibine eziyettir. Türk milleti bugün eziyet çekiyor. Zafer Partisi, Türk halkının ezilmesine karşı çıkıyor. Yılda 11 milyar dolar sığınmacılara para harcanmasına karşı çıkıyoruz. Her Türk vatandaşının cebinden şimdiye kadar 2 bin dolar, yaklaşık 60 bin lira çıktı. Buna karşı çıkıyoruz.
Zafer Partisi'ne yapılan bir diğer ahlaksız iftira, İslam düşmanı olduğumuzdur. Zafer Partisi, Anıtkabir'de kurulduktan ilk seyahatini Türkistan'a Hoca Ahmet Yesevi'nin türbesine yaptı. Oradan aldığı toprağı Hacı Bektaş-ı Veli'ye getirdi. Şunu bilin ki; biz, 20 seneden beri Müslüman olanlardan değiliz. Biz, bin seneden beri, elhamdülillah Müslümanız ve bunu da kimseye sorgulatmayız. Hadi oradan siz de!
Biz, yurttaşlarımızı dini inancına göre değil Türkiye sevgisine göre değerlendiririz. Bizim İslam anlayışımız Fatiha Suresi'nde, "Allah'ın ancak sana ibadet ederim, senden yardım dilerim" şeklinde anlayıştır. Biz, şeyhlerden, şıhlardan, kendisini yarı tanrı zannedenlerden, şirk koşanlardan hiçbir şey talep etmeyiz. İslam'ın gerçek düşmanları Allah ile aldatanlardır.
Zafer Partisi'ne bir diğer iftira; İsrail yanlılığıdır. Hepiniz biliyorsunuz bize aylarca "MOSSAD" dediler sonra vatandaşlık verip devlette memur olarak aldıklarının MOSSAD'a çalıştığı meydana çıktı.
"Zafer Partisi provokasyon yapıyor diyenler" Zafer Partisi'ne ahlaksızca iftira atıyorlar. Şimdiye kadar Zafer Partisi'nin politikalarından dolayı bir kişinin burnu kanamamıştır, bir cam kırılmamıştır.
Zafer Partisi, Anayasal hakkı olmasına raümen provokasyon olmasın diye seçim dönemi dışında miting yapmadı. Kuruluşundan buyana bir tek yürüyüş yaptı. İl başkanlarımız, ilçe başkanlarımız Emniyet yetkilileriyle olay çıkmasın diye sürekli temas içerisinde oldular.
Biz bunları yaparken Hizbullah bağlantılı HÜDA PAR, şeriat ve federalizm istiyor, bu provokasyon olmuyor. Batman'da sokaklarda şeriat devletini Kürdistan talepleriyle yürüyorlar, bu provokasyon olmuyor. HDP, TBMM'nde her türlü milli kutsalımıza küfür ediyor, provokasyon olmuyor da Zafer Partisi, "Sınır namustur" deyince mi provokasyon oluyor?
Siz, milyonlarca sığınmacı ve kaçağın Türkiye'ye girmesine izin verdiniz. Türkiye'ni bir suçlu cenneti haline çevirdiniz. Türkiye'yi IŞİD'in merkezi yaptınız. Yabancı servislerin Türkiye'de her türlü ajanı bulabilmesine imkan sağlayan bir ortamı yarattınız. Biz de buna karşı çıkış tweet atınca ve "sığınmacılar vatanlarına dönsün" deyince mi provokasyon oluyor?
Mesela bundan ibarettir. Aziz Türk milleti bize inanın ve güvenin. Zafer Partisi bugüne kadar olduğu gibin bundan sonra da kararlılıkla Türkiye'nin barışını ve huzurunu korumak için mücadelesine devam edecektir.
Bursa'da bir avukat öldürüldü, diğeri ölümden döndü!Bursa'da avukat Hatice Kocaefe'nin icra davası açtığı adam tarafından öldürülmesinin ardından Erzurum'da da dehşete düşüren bir olay yaşandı.02 Mayıs 2026 Cumartesi 10:47GÜNDEM
Yol kenarında sır ölüm! Kanlar içinde bulundu...Malatya'da yol kenarında kanlar içerisinde bulunan bir şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.02 Mayıs 2026 Cumartesi 09:03GÜNDEM
Milyonlarca emekliye bayram ikramiyesi tuzağı! Sahte linke sakın tıklamayınYaklaşan Kurban Bayramı öncesi dolandırıcılar emeklilerin ikramiyesine göz dikti. Emeklilere 'Bayram ikramiyeniz yattı' şeklinde mesaj atan çeteler, sahte linke tıklayan kişilerin banka hesaplarındaki bütün parayı çalıyor.01 Mayıs 2026 Cuma 10:46GÜNDEM
1 Mayıs gergin başladı! Çok sayıda gözaltı var1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Taksim'e yürümek isteyen Halkın Kurtuluş Partisi üyelerine polis müdahale etti. Çıkan arbede sırasında çok sayıda kişi gözaltına alındı.01 Mayıs 2026 Cuma 10:40GÜNDEM
Park yeri kavgasına ait görüntü Bakan Gürlek'i harekete geçirdi!Ataşehir'de çıkan park yeri tartışmasında bir kadın, elinde "Hakim-Savcı" olduğunu belirten sahte kartı göstererek tehditler savurdu. Görüntülerin gündem olmasının ardından Adalet Bakanı Akın Gürlek'ten de açıklama geldi.01 Mayıs 2026 Cuma 09:12GÜNDEM
Yolcu otobüsü devrildi! 3 kişi öldü, 31 kişi yaralandıBandırma yolu Külefli yol ayrımı yakınlarında 35 PK 328 plakalı yolcu otobüsü devrildi; 3 kişi hayatını kaybetti, 31 yolcu yaralandı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi, inceleme başlatıldı.01 Mayıs 2026 Cuma 09:03GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli görüşmesi sona erdiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen görüşme sona erdi.30 Nisan 2026 Perşembe 19:00GÜNDEM
Sosyal medya bunu konuşuyor! Kira indirimi karşılığında bakın ne istedi...İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Moda semtinde ortaya atılan bir iddia, sosyal medyada gündem oldu.28 Nisan 2026 Salı 13:56GÜNDEM
MHP lideri Bahçeli'den 'Kerkük' açıklaması!MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.28 Nisan 2026 Salı 11:32GÜNDEM
Milyoner'de tarihi an! 1 milyonluk soruyu açtırdıKim Milyoner Olmak İster'de 18 yaşındaki yarışmacı 1 milyon TL'lik soruya kadar yükseldi.27 Nisan 2026 Pazartesi 14:37GÜNDEM
Metruk binada dehşete düşüren görüntü!Okullarda şiddet olayının tartışıldığı şu günlerde Muğla'nın Ortaca ilçesinde 3 kız öğrenci, kendilerinden küçük bir kızı metruk alana götürerek darbetti. Dakikalarca darp edilen kız çocuğunun çaresizliği kameralara da yansıdı.27 Nisan 2026 Pazartesi 12:40GÜNDEM
Kördüğümü çözecek delil! Satıp birebir aynısını almışYıllar sonra yeniden açılan Gülistan Doku soruşturmasında dikkatler bu kez tutuklu Mustafa Türkay Sonel'in şüpheli aracın üzerinde yoğunlaştı.25 Nisan 2026 Cumartesi 10:04GÜNDEM
Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme! İki isme daha gözaltı...Dosyası yeniden açılan Gülistan Doku soruşturmasında yeni gözaltı kararları çıktı.25 Nisan 2026 Cumartesi 10:00GÜNDEM
Dev operasyon! Toprak altından çıktıİstanbul Pendik'te düzenlenen operasyonda, boş bir arazideki su kuyusuna gizlenmiş 3 bin 92 silah parçası ele geçirildi, olayla bağlantılı 4 şüpheli gözaltına alındı.25 Nisan 2026 Cumartesi 09:59GÜNDEM
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı görevden alındıMilli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz görevden alındı, yerine ise Cihad Demirli atandı25 Nisan 2026 Cumartesi 09:55GÜNDEM
Türk bayrağına mı bastılar? Gerçek ortaya çıktıKocaeli'de 23 Nisan kutlamaları sırasında stadyuma serilen Türk bayrağının görüntüsü tartışma yaratırken "Üzerinden geçtiler" iddiası gündem oldu. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.25 Nisan 2026 Cumartesi 09:52GÜNDEM
75 ilde büyük 'faili meçhul' operasyonu! Bursa da mercek altında...Adalet Bakanlığı 75 ilde 693 maktulün adının geçtiği 638 faili meçhul dosyayı yeniden incelemeye aldı. Yapılan sıralamada; İzmir 49 dosya ve 51 maktul ile ilk sırada yer alırken, Bursa'da 16 dosya ve 18 maktul mercek altına alınacak.25 Nisan 2026 Cumartesi 09:42GÜNDEM
Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel tutuklandıAtaşehir Belediyesi'nde ihale, imar ve iskan işlemlerine ilişkin rüşvet alındığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel ile birlikte 19 şüpheli, Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.22 Nisan 2026 Çarşamba 10:04GÜNDEM
Tuncay Sonel'in ismi caddelerden kaldırıldıBir dönem Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde kaymakamlık yapan eski Tunceli Valisi Tuncay Sonel'in ismi ilçedeki iki caddeden kaldırıldı. Yerine Şehit Öğretmen Ayla Kara'nın ismi verilecek.22 Nisan 2026 Çarşamba 09:37GÜNDEM
MSB'den son dakika açıklaması! Ankara'da nakliye helikopteri düştü...MSB, Kara Havacılık Komutanlığımıza ait bir CH-47 Ağır Nakliye Helikopterinin, eğitim uçuşu sırasında kaza kırıma uğradığını duyurdu.22 Nisan 2026 Çarşamba 08:50GÜNDEM
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2015 Bursa Bakış

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.