11 Ekim 2024
  • Bursa23°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara19°C

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN 'AÇILIM' TEPKİSİ

"Türkiye'ye yine bir tuzak kuruluyor."

Ümit Özdağ'dan 'açılım' tepkisi

11 Ekim 2024 Cuma 18:47

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda terörist başı Öcalan'ın PKK'lı teröristlerle görüşmesine izin verildiğini iddia ederek tepki gösterdi. Verilen iznin sonuçları hakkında da değelendirmelerde bulunan Özdağ, "İmralı'da hapishanede bulunan Öcalan'a Kandil'deki PKK'lılar ile konuşma izni verilmiş. Öcalan, PKK'lılara silahları bırakmayı konuşmanın zamanının geldiğini söylemiş. Türkiye'ye yine bir tuzak kuruluyor." ifadelerini kullandı.

Özdağ'ın paylaşımı şu şekilde:

"İmralı'da hapishanede bulunan Öcalan'a Kandil'deki PKK'lılar ile konuşma izni verilmiş. Öcalan, PKK'lılara silahları bırakmayı konuşmanın zamanının geldiğini söylemiş. Türkiye'ye yine bir tuzak kuruluyor.

1)PKK ile uzlaşmak demek; Suriye'de PKK/YPG'nin devlet kurmasına izin vermek demek.

2)PKK ile uzlaşmak demek; Kilit Pençe Harekatı ile amaçlanan Kuzey Irak ve Kuzey Suriye arasında Türkiye ile Irak'ın doğrudan temas kuracağı bir coğrafya oluşturma çabalarını sonlandırmak demek.

3)PKK ile uzlaşmak demek; Türkiye'nin çok uluslu bir yapıya dönüşmesini anayasal olarak geçmesini kabul ederken, PKK'nın Suriye'de devlet kurmasını ve Irak'ın bölünerek kuzeyinde Kürdistan devletinin kurulmasını kabul etmek demek.

4)PKK ile uzlaşmak demek; zamana yayılmış parçalanma demek.

Zafer Partisi terör ile el sıkışmayacak, demografik işgali kabul etmeyecek, Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin yıkılmasına izin vermeyecek."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem