21 Eylül 2024
  • Bursa22°C
  • İstanbul22°C
  • Ankara22°C

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ'NDEN ÇOCUKLAR İÇİN YAZ ATÖLYESİ

Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, yaz programları açıyor.

Uludağ Üniversitesi'nden çocuklar için yaz atölyesi

14 Haziran 2016 Salı 17:19

Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, çocukların yaratıcılığını, analitik düşünce yapısını, el becerilerini ve hayal gücünü geliştiren yaz programları açıyor. Beşer günlük programdan oluşan ve günde altı saatten oluşan yaz kursları, atölyesine göre 200-400 TL arasında değişiyor.

SÜT ATÖLYESİ

Çocukların el becerilerini ve hayal gücünü geliştirmeyi hedefleyen Süt Atölyesi programında çocuklara, atölyelerde süt, peynir, yoğurt ve dondurma hakkında bilgiler verilerek bunları yapması öğretilecek. Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Gıda İşleme Bölümü Süt ve Ürünleri Teknolojisi Laboratuvarı'nda, öğretim görevlileri tarafından 20-24 Haziran 2016 tarihlerinde, 09.00-15.00 saatleri arasında verilecek eğitimlerde, peynir (beyaz, dil, örgü, mozerella), yoğurt ve meyveli yoğurt, dondurma yapımı öğretilecek. Bu programa 7-14 yaş arası çocuklar katılabilecek. Kontenjanı 10 kişi ile sınırlı tutulan eğitimler için 200 TL alınacak.

PROGRAMLAMA ATÖLYESİ

Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bilgisayar Laboratuvarları'nda, 20-24 Haziran 2016 tarihlerinde, 09.30-16.00 saatleri arasında verilecek Programla Atölyesi eğitimine ise 8-12 yaş arasındaki çocuklar katılabilecek. Yaratıcılığı ve analitik düşünceyi geliştiren, araştırmaya yönelten ve çocukları bilimsel düşünmeye yönlendiren eğitimin verildiği programın kontenjanı 20 kişi, eğitim ücreti ise 400 TL.

ÇİZİM ATÖLYESİ

Çizim Atölyesi eğitimleri de Teknik Bilimler MYO Tasarım Bölümü Grafik Tasarım Programı tasarım dersliğinde verilecek. Öğretim görevlilerince, kalem ve fırça hakimiyeti, renklerin özellikleri, çeşitli çizim teknikleri hakkında bilgi verilip çocuğun yaratıcılığını keşfetmesi ve çevresindeki objeleri daha farklı algılayarak tasarım yapması sağlanacak. Program kapsamında çeşitli çizim teknikleri, tasarım ve sanat eserlerinin basit eleştirisi eğitimi de alacak atölyeye, 7-14 yaş arası 20 öğrenci katılabilecek. Eğitim, 20-24 Haziran 2016 tarihlerinde, 09.30-15.00 saatleri arasında verilecek. Eğitim ücreti ise 300 TL.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa