15 Mayıs 2024
  • Bursa20°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara16°C

TÜRKLERE AVRUPA KAPILARI AÇILIYOR

Türk vatandaşlarına Avrupa'da ev almadan oturma izni hakkı veriliyor.

Türklere Avrupa kapıları açılıyor

26 Aralık 2018 Çarşamba 16:19

Türk vatandaşlarına Avrupa'da ev almadan oturma izni alarak, tüm Avrupa ülkelerinde serbest dolaşım hakkı ve oturum izni alınan ülkede yaşayabilme hakkı sağlıyor.

Avrupa'da oturum izni almak için bu güne kadar en uygun yöntem olarak bilinen 250 bin ila 500 bin euroluk gayrimenkul yatırımı şartı yerine, İşte Avrupa firması yeni bir uygulama ile çok düşük masrafla aynı haklara sahip olmayı mümkün kılıyor.

İşte Avrupa firmasının kurucusu Bahtiyar Yurtoğlu, 2 bin ila 3 bin Euro arası sabit gelir gösteren, sabıka kaydı olmayan herkesin oturum iznine sahip olabileceğini belirtti. Yurtoğlu, "İspanya ve Yunanistan ülkeleri için geçerli bu izni alanlar, seçme-seçilme hakkı dışında, vatandaşların sahip olduğu her türlü haktan faydalanabiliyor, hatta belirli bir süre sonunda vatandaşlığa başvurabiliyorlar. Kendim, yakınlarım ve birçok danışanımız için bu yöntem ile çok kısa sürede oturum izni aldık. Verdiğimiz hizmet ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek bize başvuran Türk vatandaşlarının da Avrupa'da yaşama hayallerini kolaylıkla gerçekleştirmek için destek olmaya devam ediyoruz." dedi.

İşte Avrupa firmasının verdiği danışmanlık desteği sadece bürokratik evrak takibi ile sınırlı kalmayıp, müşterilerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak en uygun ülkeyi seçme, tercümanlık, taşınma, ev bulma vb. birçok yerleşim ve yaşam konularını da kapsıyor.

Firma daha detaylı bilgi vermek için, 5 Ocak'ta oturum kartı almak isteyenlere bir bilgilendirme konferansı verecek. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem