22 Mayıs 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara15°C

TÜRKİYE'NİN YILDIZLARI SAHNEDE

An Epic Symphony konser serisi Eylül ayı boyunca Türkiye’nin yıldız müzisyenlerini ağırlamaya devam ediyor...

Türkiye'nin yıldızları sahnede

15 Eylül 2022 Perşembe 13:38

Türkiye’nin teknoloji odaklı kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial, şehrin kültür sanat hayatını zenginleştirmeye ve güçlendirmeye devam ediyor.

Events Across Turkey’in bir kült haline gelen uluslararası ödüllü projesi An Epic Symphony konser serisi Eylül ayı boyunca Türkiye’nin yıldız müzisyenlerini ağırlamaya devam edecek.

Etkinlik serisi kapsamında, 17 Eylül Cumartesi günü ülkemizin en önemli seslerinden Cem Adrian Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde dinleyiciyle buluşurken, 23 Eylül Cuma günü Türk sanat müziğinin efsane ismi Selami Şahin, unutulmaz şarkılarını bu kez Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde seslendirecek.

Seri, 24 Eylül Cumartesi günü Türk rock müziğinin sevilen yorumcularından Fatma Turgut’un Night Flight Symphony Orchestra & Choir ile vereceği konserle devam edecek. Eylül ayının son konserindeyse ülkemizin en önemli rock solistlerinden Hayko Cepkin Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde 27 Eylül Salı günü ilk kez Bursa'da seyirci karşısına çıkacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Magazin