16 Eylül 2024
  • Bursa19°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara22°C

TÜRKİYE’NİN EN HIZLI ÇOCUKLARI PARİS’TE

Türkiye’nin En Hızlı Çocukları Paris’ten Unutulmaz Anılarla Döndü...

Türkiye’nin en hızlı çocukları Paris’te

28 Ağustos 2024 Çarşamba 10:09

Decathlon Türkiye’nin, çocukları spora teşvik etmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla başlattığı “Türkiye’nin En Hızlısı” projesi, Paris’te gerçekleştirilen özel bir seyahatle tamamlandı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen en hızlı 10 çocuk ve beden eğitimi öğretmenleri, Paris’te spor dolu anlar yaşadı.

Decathlon Türkiye, çocukları spora teşvik etmek ve yeni yetenekleri keşfetmek amacıyla başlattığı “Decathlon Türkiye’nin En Hızlısı” projesini, Paris’te gerçekleştirilen unutulmaz bir seyahatle taçlandırdı.

Türkiye Atletizm Federasyonu iş birliğiyle, mayıs ayında başlatılan “Decathlon Türkiye’nin En Hızlısı” projesi kapsamında, 79 ilden 10-14 yaş aralığındaki çocuklar, şehir elemeleri, bölge finalleri ve Türkiye Büyük Finali’nde kıyasıya yarıştı. Genç sporcuların yeteneklerini sergilemesine olanak tanıyan ve onları spora teşvik eden proje kapsamında Türkiye genelinde 2 milyondan fazla çocuk yarıştı.

5-8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen Paris seyahati ise, projenin doruk noktası oldu. Türkiye finalleri sonucunda dereceye giren, Türkiye’nin en hızlı 10 çocuğu, beden eğitimi öğretmenleri ile birlikte Paris’te dört günlük bir deneyim yaşadı. Decathlon Türkiye ekibi ve Decathlon Pazarlama ve İletişim Direktörü Öykü Pamuk Dolanbay’ın liderliğinde gerçekleşen bu seyahatte, çocuklar Decathlon Playground alanında spor aktivitelerine katıldılar.

Ayrıca, 2017 Avrupa 23 Yaş Altı Şampiyonu, Alman 1500 metre koşucusu Marius Probst ile tanışarak onun spor kariyerinden ilham aldılar. Eyfel Kulesi, Concorde Meydanı ve Arc de Triomphe gibi ikonik yerleri ziyaret eden çocuklar ve öğretmenleri, unutulmaz anılarla Türkiye’ye döndü. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor