TÜRKİYE KAHRAMAN ŞEHİTLERİNİ UĞURLADI
Gürcistan'da düşen TSK'ya ait uçaktaki 20 askerimiz şehit oldu. Acı olayın ardından şehitlerimiz bugün ülkenin dört bir yanında son yolculuklarına uğurlandı. Cenaze törenlerinde gözyaşları sel oldu.

15 Kasım 2025 Cumartesi 09:59
Çorumlu şehit son yolculuğuna uğurlandı
Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı'nda görev yapan, dört çocuklu ailenin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelen 28 yaşındaki şehit Astsubay Üstçavuş Burak İbbiği'in acı haberi, Çorum'a bağlı Yaydiğin köyünde yaşayan ailesine askeri yetkililer tarafından ulaştırıldı. Baba ocağına Türk bayrakları asılırken köyde taziye çadırı kuruldu.
Ankara Mürted Hava Meydan Komutanlığı'nda düzenlenen devlet töreninin ardından şehidin naaşı helallik alınmak üzere köyüne getirildi. Daha sonra Akşemsettin Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. Protokol üyeleri, askeri erkan, şehidin ailesi ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende baba Rüştü, anne Yurdagül ve kardeşleri gözyaşlarını tutamadı. Kılınan cenaze namazının ardından Türk bayrağına sarılı tabut omuzlarda taşınarak Çorum Şehitliği'ne götürüldü. Şehit Astsubay Üstçavuş Burak İbbiği, dualar ve gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.
Şehit eşini askeri montuyla son yolculuğuna uğurladı
Kayseri'de Kalemkırdı Cami'nde Cuma namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Pilot binbaşı Nihat İlgen'in cenazesi törenle Kartal Şehitliği'ne getirildi. Şehit İlgen'in naaşı, dualar eşliğinde defnedildi. İlgen'in annesi ve babası da Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehit Hava Pilot binbaşı Nihat İlgen'in askeri montunu giyen eşi Ülkü Öztürk İlgen de şehit eşinin fotoğrafına bakarak gözyaşı döktü.
Cenaze namazına, Vali Gökmen Çiçek, Sağlık Bakan Yardımcısı Halim Özçevik, Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Kayseri Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, MHP İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, ilçe belediye başkanları, kurum kuruluş müdürleri, STK temsilcileri, İlgen'in ailesi, yakınları, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kılınan namazın ardından Şehit İlgen'in naaşı, top arabasına konarak Kartal Şehitliği'ne getirildi. Kortej havadan görüntülenirken, binlerce Kayserilinin şehidi son yolculuğunda yalnız bırakmadığı görüldü.
Eskişehirli şehit üsteğmen Emre Mercan gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
20 şehitten biri olan 27 yaşındaki Eskişehirli Hava Uçak Bakım Üsteğmen Emre Mercan olmuştu. Eskişehirli şehit Hava Uçak Bakım Üsteğmen Emre Mercan, bugün cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazı ardından Reşadiye Camii'nde kılınan cenaze namazı akabinde, defnedilmek üzere Eskişehir Hava Şehitliği'ne gözyaşlarıyla uğurlandı. Ailenin 4 çocuktan en küçüğü olan şehidin, geçen yıl evlendiği öğrenildi.
Şehit Üsteğmen Emre Mercan'ın annesi Ayşe Mercan, babası Halil İbrahim Mercan ve eşi Esra Mercan'nın cenaze namazında ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.
Törene, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu, Muharip Hava Kuvveti Komutanı ve Garnizon Komutanı Hava Orgeneral Rafet Dalkıran, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Osman Çelik, AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak ve birçok önemli isim katıldı.
Konyalı şehit Ahmet Yasir Kuyucu son yolculuğuna uğurlandı
Şehit olan Hava İkmal Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Yasir Kuyucu, memleketi Konya'da son yolculuğuna uğurlandı. Kuyucu'nun cenazesi Ankara'da düzenlenen törenin ardından uçakla memleketi Konya'ya getirildi.
Hava İkmal Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Yasir Kuyucu için cuma namazını müteakip Konya Şehitliği Namazgahında cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı öncesi şehidin eşi Fatmanur Kuyucu, babası İbrahim, annesi Fadimeana Kuyucu tabuta sarıldı.
Şehit Kuyucu'nun cenazesi kılınan namazın ardından Konya Şehitliği'nde dualarla defnedildi. Şehidin cenazesine yakınları, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Milaslı Şehit Astsubay Kuran, son yolculuğuna uğurlandı
Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş Emrah Kuran (37), memleketi Muğla'nın Milas ilçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, Milas Hava Meydan ve Garnizon Komutanlığı'nda törenle karşılandı. Saygı duruşu ile başlayan törende, Astsubay Başçavuş Emrah Kuran'ın özgeçmişi okundu ve dualar edildi. Karşılama töreninin ardından şehidin naaşı cenaze namazı için Ekinanbarı İlkokulu'na getirildi.
Cuma namazının ardından düzenlenen cenaze törenine; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Muğla Valisi İdris Akbıyık, milletvekilleri, Güney Deniz Saha Komutanı Koramiral Rafet Oktar, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, protokol üyeleri, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidin babası Osman Kuran, annesi Huriye Kuran, eşi Gülşah Kuran, oğulları Aras (10), Bartu (5) ve 7 aylık Barlas ile yakınları gözyaşlarıyla taziyeleri kabul etti. Şehidin kardeşleri ise Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.
Helallik alınmasının ardından kılınan cenaze namazı ve duaların ardından Şehit Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş Emrah Kuran, Ekinanbarı Mahalle Mezarlığı'nda binlerce kişinin katılımıyla toprağa verildi.
Ankara, Gürcistan’daki uçak kazasında şehit olan askerlerini uğurladı
Şehit Cüneyt Kandemir, Ümit İnce ve Cem Dolapci'nin cenazeleri ise Ankara'da toprağa verildi.
Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hava Pilot Üsteğmen Cüneyt Kandemir'in cenazesi defnedilmek üzere Gölbaşı ilçesindeki Ballıkpınar Mezarlığı'na, Hava Uçak Bakım Astsubay Kıdemli Başçavuş Ümit İnce ve Hava Ulaştırma Uzman Çavuş Cem Dolapci'nın cenazeleri ise Cebeci Şehitliği'ne götürüldü.
Cenaze namazına şehit ailelerinin yakınlarının yanı sıra, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Valisi Vasip Şahin, kuvvet komutanları ve çok sayıda milletvekili katıldı.
Şehit Kaplan, Amasya'da son yolculuğuna uğurlandı
Hava Bakım Astsubay Başçavuş Hamdi Armağan Kaplan (40), memleketi Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesinde defnedildi.
Şehidin annesi Dilşat Kaplan, evladını "Armağan’ım güle güle git" sözleriyle son yolculuğuna uğurladı. Çocukları da "Benim babam" yazısıyla vedalaştı.
"Benim babam" yazısıyla vedalaştılar
Acılı eşi Hülya, 8 yaşındaki kızı Cemre ve 12 yaşındaki oğlu Poyraz Efe, şehit babalarıyla üzerinde "Benim babam" yazılı fotoğrafına sarılarak vedalaştı. Evladını "Armağan’ım güle güle git" sözleriyle son yolculuğuna uğurlayan anne Dilşat Kaplan’ın sözleri yürekleri dağladı. Gümüşhacıköy Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen cenaze törenine ailesinin yanı sıra, Amasya Valisi Önder Bakan, Enerji Bakan Yardımcısı Abdullah Tarcan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Merzifon 5. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Halil Uğur Serin, milletvekilleri, protokol üyeleri, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Kaplan, kılınan cenaze namazının ardından şehitlikte toprağa
Balıkesir, Şehit Emre Sayın'ı son yolculuğuna uğurladı
Hava Ulaştırma Uzman Çavuş Emre Sayın'ın (40) naaşı Balıkesir'de toprağa verildi.
Şehit Emre Sayın'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, cenaze töreninin yapılacağı Zağnos Paşa Camisi'ne getirildi. Şehidin babası Adem ve annesi Keziban Sayın gözyaşlarını şehit olan oğulları için akıttı. Şehidin eşi Zeliha Sayın ise ayakta durmakta zorlandı.
Biri 3 aylık olan 3 çocuk sahibi Emre Sayın, Balıkesir İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından tekbirler eşliğinde Başçeşme Mezarlığı'na defnedildi. Törende gözyaşlarına boğulan şehidin 10 yaşındaki oğlu Adem Sayın'ı dedesi Adem Sayın ve İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan teskin etti.
Törene, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Balıkesir milletvekilleri, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir İl Jandarma Komutanı Albay Murat Özer, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir ve çok sayıda vatandaş ve askeri erkan katıldı.
Tekirdağlı şehit İlker Aykut son yolculuğuna uğurlandı: Eşi ve oğlu askeri kıyafet giydi
Hava Uçak Bakım Astsubay Kıdemli Başçavuş İlker Aykut, Tekirdağ'da kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Kırkkepenekli Mahallesi, sabah saatlerinden itibaren yoğun bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Binlerce kişi cami avlusunu doldururken, cuma namazının ardından kılınan cenaze namazında mahşeri bir kalabalık oluştu. Tören sırasında cenaze mezarlığa götürülürken uzun bir Türk bayrağı açıldı.
Eşi ve oğlu askeri kıyafetle tabutun başında gözyaşı döktü
Cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da katılarak aileye başsağlığı diledi. Şehidin eşi Duygu Aykut ve oğlu Poyraz Aykut askeri kıyafetle tabutun başında gözyaşı döktü. Şehidin babası Ünal Aykut ve annesi Zülbiye Aykut ise büyük bir metanetle tabutun başında gözyaşlarına hakim olamadı.
Helallik alındı, şehit dualarla uğurlandı
Helallik alınmasının ardından cenaze namazı kılındı. Şehit İlker Aykut, askeri tören eşliğinde Kırkkepenekli Mahalle Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Tören boyunca duygusal anlar yaşanırken, vatandaşlar aileye destek olmak için uzun süre alandan ayrılmadı.
Şehit Ramazan Yağız, Bursa'da helallik alınmasının ardından baba ocağına uğurlandı
Ramazan Yağız’ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi’ndeki evine getirildi. Mahallede toplanan genç, yaşlı yüzlerce kişi, şehit Ramazan Yağız’ı son yolculuğunda uğurladı. Yakınları ve sevenleri tarafından helallik alınmasının ardından şehidin cenazesi, baba ocağı Harmancık ilçesi Çatalsöğüt Mahallesi’ne getirildi. Çatalsöğüt Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazına Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Bursa Valisi Erol Ayyıldız, Bursa İl Jandarma Komutanı Tümgeneral İdris Tataroğlu, Bursa İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, siyasi partilerin il temsilcileri ve milletvekilleri, köy halkı, sevenleri ve yakınları katıldı.
Cenaze namazının ardından Şehit Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş Ramazan Yağız, gözyaşlarıyla arasında toprağa verildi.
Lüleburgaz şehidini son yolculuğuna uğurladı
Astsubay Üstçavuş Berkay Karaca için Lüleburgaz'da askeri tören düzenlendi. Şehidin naaşı ilk olarak 8 Kasım Mahallesi'ndeki baba ocağına getirilerek helallik alındı. Ardından cenaze, dualarla Sokullu Mehmet Paşa Camii'ne götürüldü.
[Türkiye kahraman şehitlerini uğurladı] Törende duygusal anlar yaşandı. Şehit Karaca'nın Türk bayrağına sarılı naaşı askerlerin omuzlarında taşınırken, şehidin ağabeyi Bünyam Karaca kardeşinin tabutuna sarılarak gözyaşlarına hakim olamadı. Şehidin annesi de feryadıyla törende bulunanların yüreğini dağladı. Helallik alınmasının ardından cenaze namazı İl Müftüsü Yusuf Eviş tarafından kıldırıldı. Namazın ardından şehidin naaşı top arabasına alınarak kortej eşliğinde bir süre taşındı ve dualarla Lüleburgaz Şehitliği'nde defnedildi.
Camide düzenlenen törene şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra onlarca sayıda vatandaş katıldı.
Törene, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Adalet Bakan Yardımcısı Hurşit Yıldırım, Kırklareli Valisi Uğur Turan, Edirne Valisi Yunus Sezer, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, CHP Kırklareli Milletvekilleri Fahri Özkan ve Vecdi Gündoğdu, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdal Köse, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Eskitürk, İl Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu, belediye başkanları, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Sakaryalı şehit son yolculuğuna uğurlandı
Merzifon'da görev yapan Sakaryalı Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş Akın Karakuş (39), şehit oldu. Karakuş'un, anne ile babasının Gümüşhane'de oldukları ve oğullarının şehadet haberini orada aldıkları öğrenilirken, baba ocağı olan Sakarya'nın Serdivan ilçesi Vatan Mahallesi Aslan Sokak ve çevresi Türk bayrakları ile donatıldı.
7 ile 11 yaşlarında iki çocuk babası ve 18 yıllık askeri personel olan Karakuş, Türk bayrağına sarılı tabutu, Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı üzerinden Sakarya'ya getirildi. Şehit Karakuş, Serdivan Yazlık Akşemseddin Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Serdivan Şehitliği'ne defnedildi. Öte yandan şehidin cenaze törenine eşi Sinem Karakuş, şehidin babası Mürsel Karakuş başta olmak üzere yakınları, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sakarya Valisi Rahmi Doğan, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, milletvekilleri, protokol mensupları, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Pilot binbaşı Serdar Uslu'yu binlerce kişi uğurladı
39 yaşındaki pilot binbaşı Serdar Uslu memleketi Yenişehir'de dualarla son yolculuğuna uğurlandı. 5 aylık hamile eşi dişhekimi Göknur Uslu ayakta durmakta güçlük çekerken, cenaze törenine Sağlık Bakanı Prof Kemal Memişoğlu, Ak Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala da katıldı.
Şehit Serdar Uslu'nun cenazesi sis sebebiyle yaklaşık 2,5 saat rötarlı olarak Yenişehir Havalimanı'na getirildi. Burada yapılan duanın ardından cenaze Aydınlar Camisi'ne getirildi.
Cenaze namazına Sağlık Bakanı Prof Dr Kemal Memişoğlu, Ak Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, Bursa Milletvekilleri, Bursa Valisi Erol Ayyıldız, üst düzey komutanlar, emniyet mensupları ve aile fertleri ile binlerce Bursalı katıldı. Baba Ahmet Uslu ve anne Fatma Uslu ile eşi Göknur Uslu taziyeleri kabul etti. Şehit binbaşının eşinin 5 aylık hamile olduğu öğrenilirken, askerler genç kadını teselli ettiler. Namazın ardından şehit binbaşının cenazesi top arabasına konularak Yenişehir Şehitliği'nde dualar eşliğinde toprağa verildi.
Karabüklü şehit Nuri Özcan son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Kıdemli Başçavuş Nuri Özcan'ın naaşı Ankara'daki törenin ardından önce hava yoluyla Zonguldak Havalimanı'na ardından kara yoluyla memleketi Karabük'e getirildi.
Şirinevler Mahallesindeki baba ocağına getirilen şehit için daha sonra Üniversite Mahallesi'ndeki Sevgi Pınarı Camiinde tören düzenlendi. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Özcan'ın Türk Bayrağına sarılı naaşı 5000 Evler Şehitliğinde toprağa verildi.
Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Mehmet Ali Şahin, milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç, Cevdet Akay, Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kurum müdürleri, askeri erkan, kamu kurumlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Samsunlu şehit Emre Altıok dualarla uğurlandı
Hava Uçak Bakım Astsubay Üstçavuş Emre Altıok’un (32) naaşı, askeri uçakla Samsun Çarşamba Havalimanı’na getirildi. Burada düzenlenen askeri törenin ardından şehidin cenazesi Tekkeköy ilçesi Selyeri Mahallesi’ndeki baba ocağına götürülerek helallik alındı.
Tören boyunca ağabeyinin şapkasını takan polis kardeş Gamze Süngerli, şehide selam durduktan sonra tabutunu okşayarak son kez veda etti. Şehidin babası İsa Altıok, hamile eşi Seda Altıok (29), annesi Gülay Altıok ve üniversite öğrencisi olan kardeşi Sevdegül Altıok gözyaşlarına hakim olamadı.
Törende ayrıca Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Muhammet Kasım Gönüllü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Adnan Ertem, Samsun Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Orhan Kırcalı, CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, Samsun Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ahmet Bahadır ile askeri erkan da katıldı Şehit Altıok'un için cenazesi, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ovabaşı Mezarlığı'na defnedildi.
Bilecik şehidini 15 bin kişi ile uğurladı
Hava Uçak Bakım Astsubay Üstçavuş İlhan Ongan'ın naaşı, hava yolu ile bugün öğle saatlerinde Eskişehir'e getirildi. Ardından kara yolu ile memleketi Bilecik'e getirilen şehidin naaşı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Cenaze töreni öncesi Cumhuriyet Mahallesi Güllü Sokak'ta babası Ali Ongan ve annesi Hatice Ongan'ın yaşadığı eve getirilen şehit için evin önünde 'helallik' alındı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende ise cenaze namazını Bilecik Müftüsü Ahmet Dilek kıldırdı. Gözyaşlarının sel olduğu törene yaklaşık 15 bin kişi katıldı. Cenaze namazı sonrası askeri bando eşliğinde Cumhuriyet Caddesi sonuna kadar getirilen şehidin cenazesi, defnedilmek üzere Bilecik Şehitliği'ne götürüldü.
Ağabeyinin askeri kıyafetleri ile cenazeye katıldı
Öte yandan şehidin kız kardeşi Burcu Olgan, cenaze törenine ağabeyinin askeri kıyafetleri ile katıldı. Cenazeye Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, kurum müdürleri, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehit Burak Özkan, memleketi Niğde'de toprağa verildi
Astsubay Başçavuş Burak Özkan'ın naaşı, Ankara'da düzenlenen törenin ardından hava yolu ile önce Kayseri'ye ardından memleketi Niğde'ye getirildi. Törende şehidin özgeçmişi okunarak dualar edildi. Şehidin eşi Tuğba Özkan; iki oğluyla birlikte tabuta sarılarak "Şehitlik sana çok yakıştı" sözleriyle veda etti. Baba Malik Özkan, anne Nihal Özkan ve kardeşleri de şehit Burak Özkan'ın fotoğrafını öperek son kez uğurladı. Niğde İl Müftüsü Hüseyin Gün'ün kıldırdığı cenaze namazının ardından Şehit Burak Özkan, gözyaşları arasında Niğde Şehitliği'nde defnedildi.
Törene Niğde Valisi Cahit Çelik, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Adalet Bakan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, AK Parti Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir protokol üyeleri, askeri erkan, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Milyonları endişelendiren 'yeşil pasaport' iddiası! Cumhurbaşkanlığından açıklama geldiAvrupa Parlamentosu raporuyla birlikte yeşil pasaportla vizesiz seyahatin sona erdiği yönündeki iddialar kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. İletişim Başkanlığı'ndan cevap gecikmedi.18 Haziran 2026 Perşembe 10:43GÜNDEM
Gümrükte tarihi baskın! Piyasa değeri 3 milyarı aşıyorEdirne'de bulunan İpsala Gümrük Kapısı'nda gerçekleştirilen dev operasyonda piyasa değeri milyarlarca lirayı bulan yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.18 Haziran 2026 Perşembe 10:39GÜNDEM
TRT dizisinin setine baskın! Başrol oyuncusu gözaltına alındıTRT tabii ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan iddialı yapım "Ateş Denizi"nin setine narkotik polisi tarafından baskın düzenlendi.18 Haziran 2026 Perşembe 10:34GÜNDEM
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor... Bu hilelere dikkat!Çalışanların sigorta primlerini düşük göstermek, giriş-çıkış yaparak kıdemi sıfırlama, boş kağıda istifa için imza attırma gibi yapılan işveren hileleri mahkeme kapılarından geri dönüyor.18 Haziran 2026 Perşembe 10:29GÜNDEM
Bir belediyeye daha rüşvet operasyonu! 6 kişi gözaltındaİzmir'de yürütülen rüşvet ve usulsüzlük soruşturması kapsamında Seferihisar Belediyesi'ne sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Belediye Başkan Yardımcısı G.P. ile birlikte toplam 6 kişi gözaltına alındı.17 Haziran 2026 Çarşamba 11:28GÜNDEM
Sosyal medyayı sallayan iddia! Tüp bebek parasını millilerin golüne basmışSosyal medyada ortaya atılan bir paylaşım elden ele dolaşıyor. Bir kişi, tüp bebek tedavisi için biriktirdiği parayı maça oynadığı kupona yatırdığını iddia etti.17 Haziran 2026 Çarşamba 10:48GÜNDEM
Böyle iş ilanı mı olur? Herkes aynı yorumu yaptıİzmir'de bir şirketin "idari asistan" ilanında yer alan sıra dışı kriterler tartışma yarattı.16 Haziran 2026 Salı 10:33GÜNDEM
Kabus gibi gece! 62 sarsıntı kaydedildi...Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde gece boyunca art arda meydana gelen depremler paniğe neden oldu. AFAD, bölgede büyüklüğü 3,9'a ulaşan toplam 62 sarsıntı kaydedildiğini açıkladı.16 Haziran 2026 Salı 09:10GÜNDEM
Dikkat! Arı kuşunu avlayana para ve hapis cezasıTürkiye’ye yaz mevsiminde gelen göçmen kuşları arasında yer alan arı kuşları doğaya renk katarken, avlayana ise 6 ay hapis ve 50 bin lira para cezası veriliyor.15 Haziran 2026 Pazartesi 11:04GÜNDEM
Yargıtay kararını verdi: ‘Seni sevmiyorum' demek boşanma nedeniBir boşanma davasının temyiz müracaatını değerlendiren Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, ‘Seni sevmiyorum, sevgim bitti' diyen kadını kusurlu buldu15 Haziran 2026 Pazartesi 10:50GÜNDEM
Kırmızı bültenle aranan 90 suçlu Türkiye'ye getirildiİçişleri Bakanlığı, yürütülen kapsamlı operasyonlar ve uluslararası koordinasyon çalışmaları sonucunda kırmızı bültenle aranan 42 kişi ile ulusal düzeyde aranan 48 kişinin farklı ülkelerden Türkiye'ye getirildiğini duyurdu.13 Haziran 2026 Cumartesi 12:46GÜNDEM
Yurtta küçük çocuğun kabusu dakikalarca sürdüKonya'nın Bozkır ilçesinde bulunan özel bir erkek öğrenci yurdunda görev yapan bir personelin, küçük yaştaki bir öğrenciye şiddet uyguladığı iddia edildi.13 Haziran 2026 Cumartesi 11:50GÜNDEM
Kılıçdaroğlu 7 belediye başkanını ihraç mı edecek? İşte o listeMutlak butlan kararı sonrası iki başlılığın ortaya çıktığı CHP'de, Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel ekipleri arasındaki savaş disiplin hamleleriyle zirveye tırmandı.12 Haziran 2026 Cuma 10:41GÜNDEM
Ünlülere uyuşturucu operasyonuna 8 tutuklamaÜnlü isimlere yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturmasında 23 şüpheliden 10'u tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Şüphelilerden 8'i tutuklanırken, diğer 2'si hakkında adli kontrol tedbiri istendi.12 Haziran 2026 Cuma 10:38GÜNDEM
Silivri Belediyesi'ne "yolsuzluk" operasyonu! 17 gözaltıSilivri Belediyesi'ne yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alındı.12 Haziran 2026 Cuma 10:32GÜNDEM
Teknoloji devinin sahibi Hasan Vatan da gözaltındaİstanbul'da ünlülülere yönelik uyuşturucu soruşturması kapsamında Vatan Bilgisayar'ın sahibi Hasan Vatan da gözaltına alındı.11 Haziran 2026 Perşembe 11:08GÜNDEM
MSB'den çok sert KKTC açıklamasıMilli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetleri, Kıbrıs Türklerinin güvenliğini tehdit eden hasmane tutumlara karşı en sert cevabı verme güç ve kararlılığına sahiptir" ifade11 Haziran 2026 Perşembe 11:01GÜNDEM
Çok sayıda ünlüye operasyon! Kenan Doğulu ve eşi Beren Saat de gözaltındaÜnlü isimlere yönelik yeni bir operasyon daha gerçekleştirildi. Gözaltına alınanlar arasında Kenan Doğulu ve eşi Beren Saat ile Kerimcan Durmaz, Ayşe Hatun Önal, Berdan Mardini gibi isimler bulunuyor.11 Haziran 2026 Perşembe 10:50GÜNDEM
Netflix'e mahkemeden kötü haber! Türk öğretmen davayı kazandıAnkara'da yaklaşık üç yıldır devam eden telif hakkı davasında karar çıktı. Mahkeme, Netflix'in içerik üreticisi Mustafa Güler'e 1 milyon 800 bin lira telif tazminatı ve 150 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti.11 Haziran 2026 Perşembe 10:49GÜNDEM
Okullarda 'ara tatil' kalkacak mı? Bakan Tekin açıkladıÖğrenciler, veliler ve eğitim camiasının gündemindeki en önemli başlıklardan biri olan ara tatil uygulamasıyla ilgili Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den açıklama geldi...11 Haziran 2026 Perşembe 10:30GÜNDEM
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2015 Bursa Bakış

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.