16 Mayıs 2024
  • Bursa8°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara10°C

TURGAY ERDEM'DEN O İDDİALARA YANIT!

Erdem: Bütün bu iddiaların gerçekle ilgisi yok.

Turgay Erdem'den o iddialara yanıt!

29 Temmuz 2019 Pazartesi 17:12

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem hakkında çıkan, "imarsız alana villa yaptırdı" haberlerine ilişkin açıklama yaptı.

Bursa haber...

Turgay Erdem'in twitter üzerinden yaptığı açıklamada;

"Son günlerde sosyal medyada ve bazı yayın organlarında ne yazik ki benimle ilgili aslı olmayan, çirkin iftiralar yer alıyor. Bütün bu iddiaların gerçekle ilgisinin olmadığını sizlerle paylaşmak istiyorum. 

İfade edildiği gibi; şahsıma ait imarsız, ruhratsız, kaçak, ağaçların katletildiği bir mülk olmadığı gibi, maksatlı bir şekilde servis edilen bu iddiaların hiçbir belge ve kanıta dayanmadığını da vurgulamak isterim. Zaten konuyla ilgili hukuki süreç te başlamıştır.

Tarafıma tek bir soru sorulmadan ve konuyu araştırmadan iddiaları gerçekmiş gibi kamuoyuyla paylaşan bu art niyetli insanları Allah'a havale ediyor ve yargı sürecinin de sonuna kadar takipçisi olacağımı bilmenizi istiyorum.

Nilüferimize ortak akıl ve katılımcılıkla daha iyi hizmet verebilek için özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdürürken bizim için önemli olan yurttaşlarımızın memnuniyeti ve bize duyduğu güvendir. İftiraların yol açtığı bilgi kirliliğine lütfen itibar etmeyin." 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa