19 Mayıs 2024
  • Bursa19°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara11°C

TRENDYOL'A TEPKİ YAĞDI

Trendyol'dan açıklama

Trendyol'a tepki yağdı

05 Kasım 2020 Perşembe 12:23

Trendyol'da faaliyet gösteren 'hediyehanem' isimli bir mağazanın ürünü, sosyal medyada tepki çekti. Tepkilerin ardından ürün Trendyol’un internet sitesinden kaldırıldı.

Trendyol'da faaliyet gösteren 'hediyehanem' isimli bir mağazanın sattığı kupada Elif Perinçek'in itfaiyecinin elini tuttuğu anın fotoğrafının basıldığının görülmesi, sosyal medyada tepki gösterdi.

Trendyol, İzmir'de yaşanan 6,9'luk depremin ardından İzmir'deki çalışanlarına 'mesaiye devam' şartı koştuğu için de tepki almıştı.

Ürün satıştan kaldırıldı

Gelen tepkilerin ardından ürün Trendyol’un internet sitesinden kaldırılırken, ürünün satışa sunulduğuna dair fotoğraflar sosyal medyada yayıldı.

Trendyol'dan açıklama

Sosyal medyada yükselen tepkilerin ardından Trendyol, konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

Trendyol'dan yapılan açıklamada,"Kamuoyunda hassasiyet yaratan bir ürünün platformumuzda yer alması bizim için kabul edilemez. Söz konusu ürünleri platformumuzda yer aldığını tespit ettiğimiz anda derhal satıştan kaldırdık. Ürünlerin satıcısıyla ilgili gerekli tüm işlemler yapılarak platformumuzdaki satışları durduruldu. Aynı hassasiyeti paylaştığımız tüm müşterilerimize uyarıları için teşekkür ederiz." denildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem