21 Aralık 2025
  • Bursa5°C
  • İstanbul9°C
  • Ankara-2°C

TOPLU İNTİHAR GİRŞİMİ!

İzmir'in Torbalı ilçesinde Devlet Hastanesi inşaatında çalışan ve maaşlarını alamadıklarını söyleyen işçiler toplu intihar için binaya çıktı. Bazıları inşaatın vincine çıkarken maaşlarını almak için yetkilileri çağırdı, aksi takdirde hep birlikte atlayaca

Toplu intihar girşimi!

İzmir'in Torbalı ilçesinde, devlet hastanesi inşaatında çalışan ve maaşlarını alamadıklarını söyleyen işçiler, toplu intihar için binanın üstüne çıktı. Bazıları vince çıkan işçiler, maaşlarını vermeleri için yetkilileri çağırdı. Aksi takdirde hep birlikte atlayacaklarını söylediler.



Torbalı Devlet Hastanesi inşaatında çalışan yaklaşık 15 taşeron şirket işçisi, toplu halde binanın çatısına çıktı. Vincin tepesine bir kişi çıktı, diğer işçilerse altı katlı binanın çatısında beklemeye başladı. Çevredekiler, durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Polis çevre güvenliğini alırken itfaiyeciler, aşağıda hava yastığını açtı. Maaşlarını alamadıklarını belirten çatıdaki işçiler, inşaat vincindeki arkadaşlarının atlamasıyla kendilerinin de atlayacaklarını belirtti. Olay yerine yetkilileri çağıran inşaat işçilerinin, çatıda ve vinç üzerinde bekleyişleri sürüyor. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem