20 Eylül 2024
  • Bursa19°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara16°C

TKP'DEN İSRAİL'E SERT TEPKİ

"İsrail emperyalist dünyanın şımarık ve ayrıcalıklı unsurudur "

TKP'den İsrail'e sert tepki

19 Eylül 2024 Perşembe 19:04

İsrail'in Hizbullah'ı hedef aldığı ve binlerce sivilin etkilendiği terör saldırısının yankıları sürerken yeni bir saldırı daha gerçekleşti. Dünya basını, İsrail'in saldırıyı nasıl planladığını çağrı cihazlarındaki patlamaların nasıl gerçekleştiğini araştırıyor.

Bazı kaynaklara göre, İsrail, Lübnan'da gerçekleşen saldırıdan aylar önce Hizbullah tarafından ithal edilen 5 bin çağrı cihazının içine patlayıcı yerleştirdi.

Konuya ilişkin Türkiye Komünist Partisi Genel Sekreteri Kemal Okuyan, X hesabından bir paylaşım yaptı. Herkesin İsrail’in istihbarat gücünden söz ettiğini söyleyen Okuyan paylaşımında “Ancak unutulmasın, Mossad, ABD yönlendirmesiyle birçok ülkenin istihbarat yapılanmasıyla işbirliği yaptı, o kurumlara yerleşti.” vurgusu yapıyor. Okuyan’ın paylaşımı şöyle:

“Herkes İsrail istihbaratının gücünden söz ediyor. Bu tartışılmayacak bir doğru. Ancak unutulmasın, Mossad, ABD yönlendirmesiyle birçok ülkenin istihbarat yapılanmasıyla işbirliği yaptı, o kurumlara yerleşti. Emperyalist dünyanın şımarık ve ayrıcalıklı unsurudur İsrail.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem