14 Mayıs 2024
  • Bursa7°C
  • İstanbul9°C
  • Ankara5°C

TGC GAZETECİLİK BAŞARI ÖDÜLLERİ’NE BAŞVURULAR BAŞLIYOR

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen “Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri” ne başvurular başlıyor.

TGC Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor

11 Aralık 2017 Pazartesi 13:44

TGC Başarı Ödülleri, 1959 yılından beri basın, televizyon, radyo ve internet gazeteciliği ana başlıkları altında eserlere veriliyor. Ana dal ya da bağlı dallarda yalnızca tek ödül veriliyor.
Başarı Ödülleri kapsamında bir gazeteci veya yayın organına bir yıllık çalışması dikkate alınarak Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanlarından Nezih Demirkent adına konulan Özel Ödül verilecek.
 
GAZETE, RADYO, TELEVİZYON, İNTERNET DALLARINDAKİ BAŞVURULAR
 
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri ''Basın'' kategorisinde ''Haber (Siyasal, ekonomi, çevre, eğitim, sağlık, kültür-sanat-magazin, spor)'', ''Köşe yazısı'', ''Araştırma (Tek ya da seri)'', ''Röportaj-söyleşi'', “Sayfa düzeni (Birinci sayfa, iç sayfa)'', ''Karikatür (Seri-Bant dahil)'' ve ''Fotoğraf'' dallarında verilecek. ‘Televizyon'' kategorisinde ''Televizyon Haber'', ''Haber Programı'', “Haber Araştırma”, ''Belgesel'', ''Kültür-Sanat Programı'', ''Spor Programı'' ve ''Kamera Çalışması'' dallarında, ''Radyo'' kategorisinde ise ''Haber” ya da “Program'' dallarındaki başvurular ödüllendirilecek. İnternet Gazeteciliği kategorisinde verilecek ödüller ise ''İnternet Haber'', ''İnternet Röportaj'' ve ''İnternet Özgün Köşe Yazısı'' bölümlerinden oluşuyor.
 
 
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem