14 Mayıs 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara11°C

TEST SÜRÜŞÜ SIRASINDA KAZA YAPTILAR

Bir otobüs üretim şirketine ait iki otobüs test sürüşü için çıktıkları yolda çarpıştı.

Test sürüşü sırasında kaza yaptılar

04 Haziran 2016 Cumartesi 19:24

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir otobüs üretim şirketine ait iki otobüs test sürüşü için çıktıkları yolda çarpıştı. Kazada arkadaki otobüste sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kurtarıldı.

Alınan bilgilere göre, Adana-Mersin istikametinde seyir halinde bulunan bir otobüs üretim şirketine ait ve içinde yolcu yerine su dolu bidonlar olan iki araç D-400 karayolu Tarsus Bölge Trafik Müdürlüğü yakınlarında çarpıştı. Hakan Has yönetimindeki otobüs, önünde seyir halinde bulunan aynı şirkete ait Aziz Sönmez idaresindeki otobüse arkadan çarptı. Öndeki araç, yoldan çıkarak reklam panolarına çarparak durabildi.

Arkadan çarpan aracın sürücüsü Hakan Has direksiyon ile koltuk arasında sıkıştı. Diğer sürücülerin ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekipleri Has'ı sıkıştığı yerden çıkarmak için büyük çaba sarfetti.

Uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak çıkarılan Hakan Has ile diğer araç sürücüsü Aziz Sönmez olay yerinde bekleyen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3.Sayfa