19 Mayıs 2024
  • Bursa16°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara14°C

TEKSİDER'DEN ANLAMLI KONSERE DESTEK

Medeniyetler korosu şarkılarını 'Eğitim' için söyledi...

TEKSİDER'den anlamlı konsere destek

06 Nisan 2023 Perşembe 14:47

Birleşik Uluslararası Sağlık ve Eğitim Gönüllüleri Dernekleri/ BUSADER Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Zerrin Özgüle, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte TEKSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Ceyhan ve yönetimini ziyaret etti.

Bursa haber...  

Tekstil ve Konfeksiyon Sanayi İş İnsanları Derneği (TEKSİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Ceyhan, BUSADER Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Zerrin Özgüle ve yöneticilerini ağırladı.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette genel anlamdaki çalışmalar ve son dönemde depremle ilgili gerçekleştirdikleri yoğun faaliyetler hakkında bilgiler veren Zerrin Özgüle, Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve 11 ili etkileyen depremlerde en fazla yıkım yaşanan şehirlerden olan Hatay'a 7 derslikli bir okul yaptırmayı planladıklarını anlattı.

2 Mayıs 2023 Salı günü dünyaca ünlü Hatay Medeniyetler Korosu'nun Merinos AKKM'de bir konser düzenleyeceğini belirten Özgüle, "Gerçekleştireceğimiz organizasyonun tüm geliri Hatay İlimizde inşa etmeyi planladığımız okulumuz için harcanacak. Konser organizasyonumuza büyük bir teveccüh var. Destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren TEKSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Ceyhan ise organizasyona büyük bir onurla destek vereceklerini söyleyerek, depremin yıkımını yaşayan afetzede vatandaşlara destek vermek amacıyla ilk andan itibaren dernek olarak çeşitli yardım faaliyetlerinde bulunduklarını anlattı. Türkiye'nin tek yürek olarak yaralarını sarmaya çalıştığı bu günlerde bölge insanına bir nebze fayda sağlamak adına her türlü işbirliğine açık olduklarını belirten Nermin Ceyhan, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa