15 Aralık 2025
  • Bursa8°C
  • İstanbul6°C
  • Ankara6°C

TAYLAND’DAKİ BOMBALI SALDIRININ ŞÜPHELİLERİ ARTIYOR

Tayland’ın başkenti Bangkok’ta 20 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırının failleriyle ilgili şüphelilerin sayısı artıyor. Biri kadın iki şüphelinin daha gözaltına alınması için karar çıkartıldı.

Tayland’daki bombalı saldırının şüphelileri artıyor

Tayland’ın başkenti Bangkok’ta 20 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırının failleriyle ilgili şüphelilerin sayısı artıyor. Olayla ilgili geçtiğimiz gün üzerinde Türk pasaportunun da bulunduğu bir kişinin gözaltına alınmasından sonra, biri kadın iki şüphelinin daha gözaltına alınması için karar çıkartıldı.

Tayland polis sözcüsü Prawuth Thavornsiri, Minburi bölgesinde bir apartmanda bomba yapımında kullanılan malzeme ele geçirdiklerini belirtti. Thavornsiri, olay ile ilgili 26 yaşındaki bir kadın ve kimliği belirlenemeyen bir kişinin arandığını aktardı. Şüphelilerin fotoğraflarını basına dağıtan polis, şahısların ülke genelinde arandıklarını duyurdu.

Üzerinde sahte Türk pasaportu çıkan şüphelinin bağlantıları henüz açıklanmadı. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dünya