14 Mayıs 2024
  • Bursa6°C
  • İstanbul9°C
  • Ankara3°C

TAŞÇI PERFORMANSIYLA BÜYÜLEDİ

Usta sanatçıyı şarkısıyla andı

Taşçı performansıyla büyüledi

19 Aralık 2018 Çarşamba 17:01

Ünlü şarkıcı Tan Taşçı önceki gece Jolly Joker Vadistanbul'da sahne aldı. Geçtiğimiz aylarda çıkardığı "Bana Aşktan Söz Etme" albümünün çıkış şarkısı "Aşksa Gel" ile sahnesinin açılışını yapan Taşçı, kendisini dinlemeye gelen yüzlerce hayranını muhteşem sahne performansıyla büyüledi. 

Yeni albümünden parçalarının yanı sıra akıllara kazınan şarkılarından "Sevmek Yetmiyor Bazen", "Paşa Paşa" gibi bir çok şarkıyla sevenlerini ayağa kaldıran Tan Taşçı, sesinin yanı sıra dansı ile de ilgi odağı oldu. Tan Taşçı'nın seslendirdiği bütün şarkılara eşlik eden sevenleri Jolly Joker Vadistanbul'da dev bir koro oluşturdu. Taşçı performansının ilk yarısını bir hayranının isteği üzerine "Geçer" şarkısını sonlandırdı.

Ünlü şarkıcı performansının ikinci yarısına "Hata" şarkısı ile başladı. Tan Taşçı şarkı aralarında sevenleriyle sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Taşçı " Yıldızların sırrını çözmemiz lazımdı. Sevgili Ferdi Tayfur'un çalışmasını devam ettirdik. Gördük ki yıldızlar kaymıyormuş, aslında öyle görünüyormuş." diyerek uyarladığı "Yıldızlarda Kayar" şarkısını seslendirdi.

Yaklaşık üç saat sahnede kalan Tan Taşçı "Rica Ederim" şarkısı ile kapanışı yaptı. Tan Taşçı "Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Yakın zamanda bir daha ki konserimde görüşmek üzere." sözleri ile sevenleriyle vedalaştı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Magazin