04 Mayıs 2024
  • Bursa16°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C

TABUTU BAŞINDA NÖBET TUTUYOR

George HW Bush'un tabutu başında rehber köpeği Sully nöbet tutuyor.

Tabutu başında nöbet tutuyor

03 Aralık 2018 Pazartesi 17:16

Rehber köpek Sully'nin George HW Bush'un tabutu başında nöbet tutan görüntüleri, sosyal medyada 41. Başkan'a hiç nasip olmamış bir sevgi dalgası yarattı.

ABD'nin 41. Başkanı olarak tarihe geçen ve 30 Kasım'da 94 yaşında hayata gözlerini yuman George HW Bush'un tabutu başında rehber köpeği Sully nöbet tutuyor.

Baba Bush'un sözcüsü Jim McGrath'ın, oğul Bush'un Irak işgaliye ilgili "Görev başarıldı" sözünü de hatırlatan "Görev tamamlandı" yazısı eşliğinde paylaştığı Sully'nin fotoğrafı, sosyal medyada fenomen oldu. 

Bir kullanıcı "Sonuna kadar sadık. İşte bu yüzden köpekleri bu kadar çok seviyoruz" derken, bir diğeri şöyle yazdı:

"Aman tanrım, biz köpekleri hak etmiyoruz, onlar en iyisi. İnanılmaz sadık ve sevgi dolu, 41. Bush'un hayatını son aylarında biraz olsun kolaylaştırdığı için de içi rahat. Çok iyi iş çıkardın, Sully."

Parkinson hastalığının bir türünden ötürü 2012'den beri tekerlekli sandalye kullanan George HW Bush'a bu yıl eşini kaybetmesi üzerine haziranda rehber köpek Sully verilmişti.

Ailenin yaşadığı Teksas eyaletinde ziyarete açılan naaşın başında bekleyen Sully, bugün naaşla birlikte Washington'a uçuyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dünya